Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
"...néhány problémát is okozott." Problémát? Én nem problémának nevezném. Változást, na azt okozott, új helyzetet is okozott, de problémát - szerintem - nem.
"növeli majd a bizalmat a piacokon, és átláthatóvá teszi a kockázatokat."
Most is bíznak a piacban, tolják a kriptóba a pénzt - meg úgy alapvetően pörög a tőzsde is. A kockázatával meg mindenki tisztában van, elég ránézni az árfolyamingadozásokra, nem hülyék az emberek.Nem értem milyen szabályokat hoznának erre, kár, hogy erről nem volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged