Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Az AR Studio segítségével egyedi kiterjesztések illeszthetők a szelfikhez
Ez tényleg nagyon fontos. -
tom5598
senior tag
A mai fiatalokat nem akarod ismerni, én csak hitetlenül nézek sokszor miket raknak közösségi portálokra. Valamint jópáran beetethetők "nézd cicafül" marhasággal többen mint gondolnánk, de facebooknál ezt biztos jobban tudják
Azt én is sokszor érzem hogy eléggé nagy a hézag a fiatal korosztály és az idősebbek között, lehet kihagytam pár világmegváltó dolgot de nem hittem volna ennyire mások lesznek az új generációk.Ennek a kiterjesztett valóságnak meg az IKEA biztos örül, meg lehet nézni hogy fér be a nappaliba az új asztal
-
A legnagyobb gond sztem az , hogy ilyen gyerekes dedős cuccokat csinálnak és a sok idiota meg bekajálja, mikorben a háttérben, meg egy csomo adatot gyujtenek be róla, amiért amugy megy a sipákolás kint a téren, hogy szólás szabadság, meg egyéniség meg hasonlók.
Arra már gondolni sem merek, hogy mi lesz ezután ha a mostani huszonévesek egy ovodás szintnek megfelelö dolgoknak örül és kielégiti az érdeklődését és lefoglalja, hogy cicafület tud késziteni a képére és azt megosztja az ismerőseivel vagy szivecskés képkeretbe teszi.
5 év mulva már nem fog ismerni senki senkit, mert csak ilyen avatarokon keresztül beszélnek egymással ,de a valóságban még nem is látta , hogy néz ki.
Nem jó ez az irány ami felé tart ez a dolog , ha még hozzáveszsük az MI-t akkor meg főleg.
-
kisssgeri
csendes tag
A rohadt nagy fejlesztések közepette igazán opcionálissá tehették volna messengerben a myf***ingday-t...
-
őstag
Skynet.....come!
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
félisten
Szóval még nem tudják kiszívni a lelkünket, hogy feltöltsék cloud sandboxba?
Megnyugodtam. Ja, mégsem. Évről évre ijesztőbb a cucc.Ez a cicafülesdi mondjuk érdekes volt unokahúgomnak kb 15 percig.
-
gabor7th
addikt
Az ilyen igazából csak a levegőt püfölöm dolgot szerintem még a gyerekek is nagyon hamar megunják. Nem igazán hoztak lázba a leírtak. Annak bemutatására esetleg jó lesz, hogy fog kinézni valami új bútor az épületekben.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest