Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
eleve szimmetrikusra kellett volna tervezni, minden ilyen "dugdosos izet".
ha mar feljott az almas nokia pedakeppen, visszakerdeznek: melyek azok a nem sajatmarkas keszulekek, amelyeket lehet tolteni a termekspecifikus toltovel?
(jah, nincs mas, ergo itt el is vesztette a kepzeletbeli elonyet a dolog) -
Ha a mi4-hez hasonló formával érkezik az szuper lenne.
-
ctvagyok
őstag
Normális USB vagy micro USB portnak a két oldala nem egyforma. Amint megfogom tudom melyik oldalnak kell felül lennie. Így nem gond bedugni elsőre még sötétben sem
De attól még jó lesz ez, csak terjedjen el. Hátha az Apple elterjeszti.Ja és nálam kimaradt A kis herceg. bunkó vagyok. Csak a kalapig jutottam.
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
tothmaxy182 #14 üzenetére
Én ezért szeretem a qi töltőt. Szerintem jó kis készülék lesz ez, az emberek nagy részének egy ilyen specifikációjú telefon bőven elég.
-
tothmaxy182
őstag
+1
Tudom, itt majd megint jönnek a megmondóemberek, hogy "még ahhoz is szerencsétlen vagy, hogy egy USB-t normálisan bedugj?"
Pedig én a kezdetektől rühellem az USB portok kialakítását, a microtól kezdve a Type A-ig az összeset. Hihetetlen, hogy az 1994-es megjelenése óta eltelt 20 évben nem voltak képesek megcsinálni szimmetrikusra, csak most... Rohadt idegesítő... -
adabra
senior tag
Nem tudom, mennyire lehet hinni egy már eltávolított, de cache-ből még előhívható oldalnak, de ezek szerint ez a Xiaomi sem fogja támogatni a B20(800) LTE sávot.
( a Specification "fül" alatt található)
Pedig minden egyéb szempontból számomra jónak tűnik. -
<Adamsky>
nagyúr
Ja, erre én se lennék büszke
Egyébként nem tűnik "nagy gurításnak" ez az újabb Mi4 (variációk egy témára). Régen rossz, ha egy új (USB Type-C) csatlakozó típust tesznek meg "selling point"-nak. A GSM Arena szerint 16 Gbyte storage, no card slot. Pfff...
(#9) adabra
Sajnos ez abszolút nem lenne meglepő. A Xiaomi telefonok kompatibilitása az európai mobil hálózatokkal meglehetősen gyenge volt mindig is. Jól lenne ezen változtatni, de úgy látszik erre még várni kell ... -
DonP666
csendes tag
Én személy szerint már vártam ezt a csatlakozót, mert felettébb idegesített amikor nem tudtam sötétben az istennek sem bedugni a telefont.
-
Hunt3r22
őstag
Most komolyan ilyen nagy szenzàció hogy szimmetrikusan is töltheted a telefont? Kívàncsi leszek a telefonra azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az USB-C-vel és Snapdragon 808-cal érkező új Xiaomi modell több A kis herceg témájú előzetes képet kapott.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest