- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
Televan74 #12 üzenetére
Ok, ez egy elfogadható indok, csak szerintem tök pazarlás. Nagyon nincsenek alacsonyan a RAM árak, tehát abból az összegből amit a +8 GB "megnyugtató" RAM-ra szinte egy kategóriával jobb VGA vagy CPU kijön ami sokkal többet számítana.
(#14) Smiley
És ez reális otthoni felhasználás? Nem azt mondom, hogy nincs értelme, biztos létezik olyan feltételrendszer ahol ez a jó megoldás, de nem hinném, hogy tömegigény van rá. Azért egy normális SSD-vel megfelelően pattogós kb bármilyen rendszer, még a Win 8.1 (de a 7-se rossz) is, de egy minimál linux disztro meg pláne. De amúgy azon kívül, hogy elmondhatod magadról hogy igen megcsináltam ez neked miért is lenne jó? Még a komolyabb CAD programok is elindulnak 10-15 mp alatt SSD-ről, hát még ha van egy RAID 0 szóval ha azt megharmadoljuk RAMDIsk-el se spórolunk túl sokat. De mivel linuxról van szó nem hiszem, hogy ez lenne a fő szempont. 64-es SSD meg 32 gb ram komoly virtualizációhoz meg kevés.
(#22) snecy20
Nem tom, lustaság. Ha valami nagyon hardverigényes játékkal játszok akkor bezárom, de pl egy LoL, GW2 vagy Dark Souls 2 mellett nincs rá szükség. Talán az egyetlen játék ahol észrevettem, hogy számít, hogy bezárogatok-e mindent az a Witcher 2 volt, meg a skyrim szétmoddolva
-
nemlehet
őstag
Ajánlott? Mire? Egyetlen felhasználás ami OTTHON (nem munka) eszembe jut az RAM-Disk aminek értelme is van. A játékokban is jellemzően a VRAM a bottleneck, nekem még 8 gb RAM mellett sem volt sose gondom pedig gyakran játék mögött még fut spotify, TS, böngésző vagy 1 füllel, néha film amit félbehagyok, doksik..
-
Füge007
senior tag
Nem de ki tudja mit rejt a jövő
Anno azt hittem 1 Gb RAM mindenre elég most meg már én is 16 Gb-ot használok a gépembe (az más kérdés, hogy az esetek 80%-ban nem használom ki, de akkor is ott a tudat ha kell akkor van
) Viszont jönnek az egyre RAM igényesebb játékok, ki tudj a a hard gémerek lehet nemsokára rácsapnak ezekre a KIT-ek re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest