Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz PuMbA #78 üzenetére

Őszintén szólva a sok X mókolás után amiben benne volt több nVidia driver cseréje, most meg nem tudnám mondani melyik nVidia driver van fent. Örülök hogy épp tudok rajta dolgozni. A tippet köszönöm, erőt veszek magamon és kipróbálom.

WiFi: mindkettőnknek Ubuntu-ja van, az Atheros driver-es barátom használ Kubuntu-t de most Gentoo-ra (és Gnome-ra) próbál áttérni. Nagy fába vágta a fejszéjét, de ő még lelkes. :)

A 10.04-nek adok egy esélyt, a napokban próbáltam a live CD-t VirtualBox-ban. Agyilag mondjuk fel nem tudom fogni hogy ebben az új témában minek kellett balra rendezni az összes ablak kereten lévő gombot. Nyilván váltok másik témára, de ezzel most nálam sikerült kipukkasztani az "emögött az OS mögött gondos tervezés áll" lufit. Mondjuk ez lehet csak nekem volt téves képzetem :)

De egyébként nem szeretném hogy ebből a fórumból egy "segítsetek megjavítani a Linux-omat" topik legyen. Arra akartam csak kilukadni hogy gyakran aránytalan mértékű hack-elést igényel a Linux ahhoz hogy máshol egyértelműnek tűnő dolgok működjenek (tekintsünk el attól hogy kezdőként néhol én vagyok a béna és nem jó helyen keresem a megoldást, a lényeg hogy keresem). Nem adom fel a Linux-ra való áttérés gondolatát, de jelenleg én is csak másodhegedűs szerepbe tudnám helyezni.

Új hozzászólás Aktív témák