Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Őszintén szólva a sok X mókolás után amiben benne volt több nVidia driver cseréje, most meg nem tudnám mondani melyik nVidia driver van fent. Örülök hogy épp tudok rajta dolgozni. A tippet köszönöm, erőt veszek magamon és kipróbálom.
WiFi: mindkettőnknek Ubuntu-ja van, az Atheros driver-es barátom használ Kubuntu-t de most Gentoo-ra (és Gnome-ra) próbál áttérni. Nagy fába vágta a fejszéjét, de ő még lelkes.

A 10.04-nek adok egy esélyt, a napokban próbáltam a live CD-t VirtualBox-ban. Agyilag mondjuk fel nem tudom fogni hogy ebben az új témában minek kellett balra rendezni az összes ablak kereten lévő gombot. Nyilván váltok másik témára, de ezzel most nálam sikerült kipukkasztani az "emögött az OS mögött gondos tervezés áll" lufit. Mondjuk ez lehet csak nekem volt téves képzetem

De egyébként nem szeretném hogy ebből a fórumból egy "segítsetek megjavítani a Linux-omat" topik legyen. Arra akartam csak kilukadni hogy gyakran aránytalan mértékű hack-elést igényel a Linux ahhoz hogy máshol egyértelműnek tűnő dolgok működjenek (tekintsünk el attól hogy kezdőként néhol én vagyok a béna és nem jó helyen keresem a megoldást, a lényeg hogy keresem). Nem adom fel a Linux-ra való áttérés gondolatát, de jelenleg én is csak másodhegedűs szerepbe tudnám helyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Filmvilág
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest