Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

őstag

válasz tibor72 #44 üzenetére

Ne haragudj, de megmosolyogtató amit írsz. Nexus féle frissítési rátával, W10M?
    Igaz tényleg jönnek az igencsak béta állapotban levő rendszerhez a frissítések, a nagy része viszont a hibákat nem orvosolja. Ha tényleg a hibajavításokon dolgoznának jó néhány hiba már ki lett volna javítva ami több hónapja létezik..
    Na ez a tákolás... arról nem is beszélve hogy a felhasználók sok visszajelzéssel segítették a munkát, már ha olvasták egyáltalán a visszajelzéseket.

Nekem például nagy visszalépés hogy a kapcsolatok eddigi teljes ablakos fényképes megjelenítése helyett egy agyon nyomorított mikro bélyeg nagyságú KEREK kép van. Ez tetejébe a kapcsolatok csempén még idiótának is néz ki???? Hát nincs ott egyetlen jóérzésű grafikus-designer aki azt mondta volna hogy bazz egy k..sz.ul néz ki?????

Az XL telefonokhoz a felső sarokba rakott hamburger menü??????????? Mekkora állatnak kell lennie ahhoz hogy a jól megszokott alsó pöttyök helyett fentre helyezze a további beállítási opciókat?????

Ilyen és ehhez hasonlóból sok van. A frissítések csak addig jönnek amíg úgy gondolják már nem kell foltozni.

Hány hónapja várunk a @ hiba kijavitására? Hű de nehéz megoldani a hibát....

Most senki ne jöjjön azzal, hogy könnyen beszélek oldjam meg én... arra ott a fejlesztő csapat ez a munkája, oldja meg.

Tök jó hogy biztonságos volt eddig mert zárt rendszer, igaz már az XDA-n fent van a módosításhoz szükséges info és tool csomag aki akarja már mókolhatja a 8.1-et.

Szóval az ésszerűsítés helyett a fejetlenség uralkodik a hibák meg 1 év múlva is lesznek.

• aprokaroka87

nagyúr

válasz tibor72 #44 üzenetére

hát ha beindul az UWP szekér akkor a Wp8.X támogatotsága lemegy kb 0-ba szerintem

Új hozzászólás Aktív témák