- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Volt HD4850-em kb. 3.5 évig (még legelső kártyák közül volt nekem, hivatalosan driver sem volt hozzá telepítő CD-n lévőt leszámítva). Légyszíves hadd tudjam már mi volt akkoriban a bajom vele.
Én pedig nem fröcsögtem, csak igazat adtam raus kollégának.
No, szép esetét mindenkinek.
-
kNG
senior tag
A márkafanatikusság szerintem nem feltétlenül probléma, lehet valaki úgy próbálja támogatni a céget, hogy az ő termékeit veszi, függetlenül attól, hogy van-e mögötte ráció vagy nem...az is lehet, hogy csak emocionális vonzalom miatt választja mindig az adott cég termékét, vagy az adott cég olyan szemléletet képvisel, ami az övével megegyezik, avagy számára szimpatikus...
A probléma akkor kezdődik, amikor az illető a konkurens cég termékét ok nélkül is spamelve lesz*rozza, mert az nem az ő kedvenc cégének a terméke...illetve spamelve kedveli (kedvelteti) a saját kedvenc gyártójának a termékét (termékeit)...
Én pl. AMD-ATi vonalon mozgok főleg, volt már intelem, és nvidiám is, nem rosszak, de számomra nem azokat az értékeket képviselik, amikre nekem szükségem van...de attól függetlenül nem fogom azt mondani a sandy bridgere h fúdesz*r, mert nem az, sőt...egyszerűen nem az én igényeimhez méretezték, ill. a cég stratégiájával nem értek egyet - 3 chipkészlet, csak a k-s procik tuningolhatóak, i3-ból nincs k-s vedd a drágábbat, évente új socket új proci, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest