- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Nemrég vettem egy ilyen kártyát direkt játékra! A gépigény oldalon ellenőriztem, és a legtöbb játék esetében jó futtatási eredményt írt!
Aztán kellemesen csalódtam, pl a Modern Warfare 3 1440x900 felbontásban max beállításokkal is elmegy, méghozzá akadás mentesen. Amúgy nagyobb felbontást nem is tud a monitorom. Vitte a Need for Speed The Runt-t is, de nem tetszett a játék.
Szóval meg vagyok elégedve vele. Szerencsére ma már minden a HD-ről szól, így a gyártók is igyekeznek a HD elvárásoknak megfelelni. Kicsit olyan érzésem van, hogy az egyszerű gémereket le is szarják. Pedig egy játék során szerintem az élvezet a fontos, nem pedig az, hogy minden egyes fűszál látszódjon az adott pályán. Mondjuk nekem ez jó hír, mert így 10 eFt-os kártyával bőven el leszek az új játékokkal is, ha más nem 1024x768-ban, de menni fog! Jó kis kártya, és nagyon csendes is. Nem bántam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest