- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsolt72
lelkes újonc
Számomra az alábbi, hivatalos definíción kívül azt jelenti, hogy nem veszek sok-sok gagyi minőségű terméket gyakran, hanem jó minőségű tartós terméket, de azt akkor amikor valóban szükségem van rá. M8 bármennyire is tetszik és semmi baja, létezik rá pite is pedig adroid 4.4.2-vel dobták dobták piacra, ma is megnézik főleg ebben a ritka kék színben, de menthetetlenül elavult kész, marad második telefon. Viszont az újabb üveg telefonoktól nagyon idegenkedtem. M8 sokszor leesett, de tok, fólia megvédi, semmi karc rajta, ha leveszem a tokot egy gyakorlatilag új készülék. Viszont az üveg telefonok nyilván sérülékenyebbek, nagy ormótlan tepsik. Hosszasan gondolkodtam, mit vegyek, megnéztem a szolgáltatói kínálatot, semmi értelmeset nem találtam. M8 után számomra fontos a jó hang, minőségi stereo hangzás, megbízhatóság és legalább a szokásos leejtéseket kibíró konstrukció. Sport közben is használom zenehallgatásra ezért bírnia kell a strapát és ne legyen sokol rádió hangja. Csupa drága, sérülékeny tepsit láttam magam előtt. Aztán olvastam teszteket az U11+ról végülis pozitív dolgokat írogattak jó kamera, jó hang, nagy kijelző, persze a tepsi méret zavart, meg, hogy nem fém, a fényerőt most hagyjuk, mert a tesztben ugyebár ki kellett volna kapcsolni az enrgiatakarékos módot, mert az leveszi a fényerőt és a SOC órajelét. Ha én vakegér napszemcsiben látom, akkor mindenki más is látja. Szóval használt htc u11+ lett az ebayről. Nem bántam meg, nagyon minőségi teló, jó üzemidővel és hanggal, kiváló minőségű kiegészítőkkel, kijelző nem fog beégni, végülis előlapot teliben védő edzett üveggel + szilikon tokkal esésektől jól védhető. A hozzádott füles kb. egy kategóriába esik a sony mdr-xb70-emmel, ami nekem bőven eléd, de ez alá nem megyek. Az én használatommal az akku simán bírja a két napot, a QC 3.0 töltővel pedig villámgyorsan tölthető, ujlenyomat olvasó gyors és pontos. Sense felület pedig gyors, megszokott, szinte szűz drioid kinézetű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mini PC
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- BMW topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest