Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Látom kisebb flamet indítottam el. Ha megengeded pontról-pontra válaszolnék. Érdemi vitában benne vagyok, köpködében nem.

1. Valóban nem topik, de mindketten tudjuk, hogy egy-egy ilyen hír esetében párhuzamos univerzumok találkoznak egymással, és előbb-utóbb úgyis topik jelleget ölt a kommentelési lehetőség.
2. Sense: Nyilván kinek mi a preferencia. Nem vitatom, hogy neked pure droid, nekem a Sense egyértelműen selling point, mivel más gyártónál én nem találtam meg azt a flow érzést, amit a Sensenél igen.
3. Több olyan ismerősöm van (és én mondjuk nem a húszon éves kategóriába tartozom), akinen nincs otthon kábeles nete, nincs PC-je, szinte minden ügyes-bajos dolgát mobilon intézi. Pl ha átküldök neki egy videó a YT-ról, azt is mobilon nézi meg. Nyilván ennek a körnek lehet selling point a boomsound. (Más kérdés, hogy nekem sem volt az, amíg ki nem próbáltam).
4. Ez a kijelentésed annyira nem életszerű, hogy nem is tudok rá érdemben reagálni. Egy kérdést azért engedj meg: ha neked a HTC flagship mobiljai nem ergonomikusak, akkor mi az ami igen? Őszintén érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest