Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cypresss

senior tag

válasz helixP #69 üzenetére

Látom kisebb flamet indítottam el. Ha megengeded pontról-pontra válaszolnék. Érdemi vitában benne vagyok, köpködében nem. ;)

1. Valóban nem topik, de mindketten tudjuk, hogy egy-egy ilyen hír esetében párhuzamos univerzumok találkoznak egymással, és előbb-utóbb úgyis topik jelleget ölt a kommentelési lehetőség.

2. Sense: Nyilván kinek mi a preferencia. Nem vitatom, hogy neked pure droid, nekem a Sense egyértelműen selling point, mivel más gyártónál én nem találtam meg azt a flow érzést, amit a Sensenél igen.

3. Több olyan ismerősöm van (és én mondjuk nem a húszon éves kategóriába tartozom), akinen nincs otthon kábeles nete, nincs PC-je, szinte minden ügyes-bajos dolgát mobilon intézi. Pl ha átküldök neki egy videó a YT-ról, azt is mobilon nézi meg. Nyilván ennek a körnek lehet selling point a boomsound. (Más kérdés, hogy nekem sem volt az, amíg ki nem próbáltam).

4. Ez a kijelentésed annyira nem életszerű, hogy nem is tudok rá érdemben reagálni. Egy kérdést azért engedj meg: ha neked a HTC flagship mobiljai nem ergonomikusak, akkor mi az ami igen? Őszintén érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák