Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Hú de megy az arcoskodás HP részről...
Na de meglátjuk mi sül ki belőle. -
válasz
larryking #37 üzenetére
Tegnap éjjel feltettem a 2.1-et, ott elindult a HP App Catalog, de üres volt (állítólag 9.9.9-re állítódik a profil...), valamint nem tudtam Google-lel szinkronizálni, így ma reggel visszadoktoroltam az eredeti szoftvert. Sajnos itt továbbra sincs Catalog (try again later).
Mi amerikai?
BTW tudom, de először értelmes IPK-k kellenének.
És most nem a warezra gondolok. -
larryking
senior tag
-
válasz
JeanFrancois #33 üzenetére
WebOS-re is csak az App Catalogból (nem) tudsz letölteni szoftvert.
És azért a "nem", mert ahhoz először nálunk is be kéne vezetni.Technikailag fejlesztői módban lehet feltenni csomagokat, csak éppen alkalmazások nem nagyon léteznek ebben a formátumban.
-
JeanFrancois
csendes tag
Ha AppStore nélkül is működni fog, telitalálat lehet !
Az Apple/Android cuccoktól azért voszolygok, mert centralizált a szoftverellátás. Ha minden elérhetnék a neten, mint a Symbiannal, esetleg még a filmeket is lejátszaná bármilyen kiterjesztéssel (.mkv, .xvid, .mp4 mittudomén), romba verné a mai kinálatot.... Nem beszélve rendes BT supportról, file küldés ugye
-
hemaka
nagyúr
hallottunk már ilyen kijelentéseket, aztán csak legyintés lett a vége.
-
Zoli133
addikt
Kicsit bátor kijelentés.
Am nem kötözködés képpen de a Nr. 1+ az az Nr 2, Nr 3..... így értelmezve szvsz valószinűbb a HP kijelentése. -
Tigerclaw
nagyúr
Az mondjuk lényegtelen, hogy x millió vagy csak. pl. 300 app van egy tabletre, ha abban a 300-ban benne van az a 20db amit használ az ember.
-
kolosanyi
veterán
Csak nehogy ez is egy félig kész valami legyen tele buggal, mert akkor bizony az életben nem lesznek jobbak almáéknál...
-
plus44
veterán
Mondjuk 50k-val még lehetne is...
-
Gengi
senior tag
Az Ipad minden körítés nélkül alázható tetszés szerint minden gyártónak. Viszont az 1 év előny meglátszik az ipad javára a fontos kiegészítésekben. Sok sikert!
-
larryking
senior tag
Drukkolok a HP-nak, hogy sikerűljön egy megfelelő gépet össze raknia, mert az os az jó.
-
csab2
veterán
Én elejétől fogva azt mondom, hogy ennek a táblának van esélye megfogni az iPad-et. Nem volt a kezemben még webOS készülék, de a tesztekből és a videókból az jött le, hogy sok jó ötlet van benne. Én nagyon bízom abban, hogy a HP rendesen oda fogja magát tenni, és egy jó rendszert dob a piacra, megfelelő support-tal.
Az Apple cuccok meg nem (csak) azért fogynak mert trendiek, hanem főleg azért mert JÓK.
-
m@xsys
senior tag
Mégis mikor lesz elérhető? Hiszem ha látom, érzékelem....egyelőre ami elérhető és viszi a primet az az iPad 2 jelenleg.
Az egy dolog, h szeretem az apple cuccait, de ha van jobb és nekem jobb, akkor váltani kell és akkor ide vele -
rep3at
őstag
Kicsit nagyképűen hangzik, ehhez az alkalmazásboltnak is felnőttkorba kellene lépnie.
-
gerilee
aktív tag
Van olyan aki szerint az ő termékük nem lesz jobb/szebb/okosabb/stb.., mint az iPad?
Egyébként ígéretekkel meg már tele van a tö... padlás. -
Integra
titán
attól félek, hogy az egyik legfaszább os el fog tűnni a süllyesztőben..
-
szilagyiv
senior tag
Ha nem lesz beakadós, mint a droid, akkor jó eséllyel indulhat a harcba. Semmit nem jelent hogy még nincs rá elegendő alkalmazás - majd lesz. Egyébként nem hiszem, hogy 100 féle alkalmazásnál több van bárhol... csak mindenféle minőségben.
Maga a webOS felület nagyon barátságos számomra. Egységes, kidolgozott, szép formatervű, jó színekkel operál. Mindig kellemes bizsergést érzek ha ránézek
Ha a HP megérti, hogy nem csak Amerikai igény létezik és nyit a kisebb piacok felé is (ahol egyébként jelen van termékekkel - most ne vitázzunk azon milyen minőségben), akkor még lehetnek sikeresek a webOS eszközök.
-
válasz
larryking #15 üzenetére
Egyrészt nincs 2.1 a Pixire, legalábbis én sehol se találtam. Másrészt az ingyenes katalógus se elérhető nekem, visszadob egy nagy sárga háromszöggel és hogy "The action could not be completed. Try again later."
Hoppá, 22-én mégiscsak történt valami: [link]
Na ennek utánanézek. Bár lehet inkább kihagyom, ahogy olvasom a hibalistát egyre jobban megy el a kedvem a kínlódástól. -
Már ha el lehetne érni Magyarországról. Ez volt a nagy baja a Palmnak, szartak a logisztikára meg a széles körben terítésre. Az egyébként jó ötleteket is tartalmazó WebOS-t meg hagyták elrohadni, a készülékeket elfelejtették (pl. Pixi) supportálni... (ideiglenes Pixi Plus tulaj vagyok)
-
k.
őstag
Hát ebben erőssen kételkedem énis. Szoftver 0, a hp nem trendi, szóval nehezen tudom elképzelni, hogy egy jól megcsinált android vagy ios eszköz mellett ki venne ilyet.
-
David75
őstag
Mivel se az android market-el se az appstore-al nem tud versenyezni ezért nem sok esélyt adok neki. Maximum nagyon jó árazással.
Volt már olyan cég aki azt mondta hogy nem az ővé lesz a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest