- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
Tigerclaw #16 üzenetére
"mikozben a pendrive az egyik legfontosabb felhasznalasi igeny."
Ezt ugy kell mondani, hogy "NEKEM a pendrive..." es akkor ugy oke. En ott kezdenem, hogy a legtobb ceges gepen le is van tiltva, hogy egyaltalan megnyisson egy kulso driveot. Tul azon, hogy pendrive pont azota nem kell miota van cloud. Abba bele se menjunk, hogy home office hogyan es miert kerulne a kozeledbe egy pendrive. -
ElEvEn11
senior tag
válasz
Tigerclaw #22 üzenetére
Na ezt azért jó, hogy írtad, mert így nyilvánvalóan mások a preferenciáink. Én a Mac touchpad-jétől és a Magic Mouse-tól is kiszaladtam a világból. Nagyon ufó érzés volt először és sosem tudom megszokni. Ez van.
Viszont a duplakatt a G400-zal már előjött úgy két éve. Nem gyakori, de néha iszonyat problémás, ha éppen path tool-ozok vagy csak simán egy digitális survey-t fejlesztek és pont tesztelem. Rettenet. Azért azt látom a PH-s egérajánló listán, hogy a 20e körüli sávban lesz még nekem való, aminek a fogása is megfelelő. BTW az eredeti 518-cam még mindig működik és használnám is, ha nem hagytam volna otthon Mo-n. De azzal sosem volt gondom, csak tisztítani kellett a felületét néha. Anno a 2000-es évek elején vehettem és akkor igen magasnak számító, 16e körüli összegért. Ha azt a megbizhatóságot tudja egy egér, akkor 40 körül is hajlandó lennék érte fizetni, mert megéri. Évente a vihar akar egeret cserélni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest