Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz Graphics #17 üzenetére

Komolyan? 6 éves korom óta (majdnem 20 éve) nyúzom az informatikát, azóta erről szól, hogy amit megveszel, 5 év múlva ötödét éri. Van egy bizonyos összeghatár, mi fölött nem éri meg átlépni, mert akkor már nagyon sokat bukik az ember, visszagondolva meg csak a fejét fogja, hogy bazz, mennyit költöttem. Annó egyik haver egy Radeon X850XL-t vett 93e Ft-ért. Azóta is mérges magára, hogy csinálhatta. :D Mondjuk akkor örült a feje, hogy a legújabb játékok is rezzenéstelenül mentek, de ez van. Én meg most egy 7970-en gondolkozom, de tudom, hogy hiába fog vinni mindent full-beállításon, meg bánnám a kiadott összeget! :(

Löncsi: Sztem arra gondolt, hogy a csíkszélesség csökkenésével kéne csökkenjen a fogyasztásnak, mivel adott teljesítménynek kevesebb energia(áram) szükséges. Ez igaz is, de ha csökken a csíkszélesség, következőleg nem fognak ugyan olyan erős kártyát kidobni csak az új technológiával, csak hogy kevesebbet fogyasszon. Az majd a középkategória reszortja. Nyílván, ha következőleg kevesebb áram kell ugyan annak a teljesítménynek eléréséhez, akkor már felturbózzák az erejét is a kártyáknak!

• tajcsi

őstag

válasz Graphics #15 üzenetére

Biztos hogy nem alapjáraton fog menni a proci, memória de még a merevlemez, sőtt a CDrom sem :C De amugy nem követem már ezeket a bika VGA-kat befektettem egy ax850-be annó azt hittem na 10 évig nyugodt vagyok erre itt van...Nem tudom felfogni ezt az áramzabálás dolgot...fére ne értsen senki tiszteletben tartom a kártyák teljesítményét de akkor is nem az lenne a lányeg, hogy a teljesítmény növekedésével csökkenne az energiafogyasztás? :F

Új hozzászólás Aktív témák