- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Mister_X #121 üzenetére
Ki lehet, de akkor több monitor kell vagy nagy felbontású monitor meg 3 játék futtatása egyszerre!
De aki egy monitorral tolja, az most nem tudja kihasználni az erejét (mondhatni felesleges), ellenben az idő múlásával, mikor gépigényesebb játékok jönnek, majd akkor még ráér cserélni, mert azokat is röhögve elviszi + 2 évig.
-
wolfman
veterán
De az meg hogy úgy is felesleges egy kártya, mert nem lehet kihasználni, meg nem épp helytálló, mert most persze nem is lehet kihasználni, de 1-2 évvel később is kell lecserélni, mert ez még az akkori játékokat is vinni fogja.
-
wolfman
veterán
Hú, hát ha lenne egy ilyen kártyám, akkor eladnám!
-
wolfman
veterán
Komolyan? 6 éves korom óta (majdnem 20 éve) nyúzom az informatikát, azóta erről szól, hogy amit megveszel, 5 év múlva ötödét éri. Van egy bizonyos összeghatár, mi fölött nem éri meg átlépni, mert akkor már nagyon sokat bukik az ember, visszagondolva meg csak a fejét fogja, hogy bazz, mennyit költöttem. Annó egyik haver egy Radeon X850XL-t vett 93e Ft-ért. Azóta is mérges magára, hogy csinálhatta.
Mondjuk akkor örült a feje, hogy a legújabb játékok is rezzenéstelenül mentek, de ez van. Én meg most egy 7970-en gondolkozom, de tudom, hogy hiába fog vinni mindent full-beállításon, meg bánnám a kiadott összeget!
Löncsi: Sztem arra gondolt, hogy a csíkszélesség csökkenésével kéne csökkenjen a fogyasztásnak, mivel adott teljesítménynek kevesebb energia(áram) szükséges. Ez igaz is, de ha csökken a csíkszélesség, következőleg nem fognak ugyan olyan erős kártyát kidobni csak az új technológiával, csak hogy kevesebbet fogyasszon. Az majd a középkategória reszortja. Nyílván, ha következőleg kevesebb áram kell ugyan annak a teljesítménynek eléréséhez, akkor már felturbózzák az erejét is a kártyáknak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest