- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmivel nem nehezebb egy ilyen kezelését megtanulni, mint az egérét, így a számítógépek terén kevésbé jártas szülőknek tuti választás. Nincs kábel, viheti a szobába, konyhába, akárhová és általában úgyis max. net, csevegés a fő felhasználási terület.
Nekem otthon van lapos, bár az munkaeszköz is egyben, ám mellé már nehezebben képzelem el a tabokat. Így értettem a fenti mondókámat, nem gondoltam sznobságra (illetve csak azok esetében, akik divatból vesznek mindenfélét).
(#19) Kalandor:
Én is.A gyerekek mindig vágyakoznak valamire, könnyű őket megfogni, de azért egy C64 komolyabb cucc volt akkoriban, mint most egy iPad. És legalább lehetett vele többen is szórakozni egyszerre.
(#22) attila9988:
Persze, egyáltalán nem releváns a felmérés. -
Nem kell ehhez geeknek vagy nem geeknek lenni.
Én nem is szeretném, ha valaki így beskatulyázna. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a világ egyik fele szükségét érzi egy iPad-nek, a másik fele pedig nem nagyon. Én eleinte lelkesedtem, próbáltam egy tabletet (hogy általánosítsak) mindenfélére elképzelni. Tanítás, orvostudomány, stb., de rájöttem, nem találok olyan területet, ahol hiánypótlók ezek a cuccok (főleg magam esetében), így továbbra is marad a "kiegészítő" kategóriában nálam. Jó, meg szép, de én nem látnám hasznát. (és ha lehet, ne akarjon senki téríteni, nem azért írtam) Ahol viszont találnak értelmet neki, oda hasznos lehet. A többi meg divatból veszi vagy mert birtokolni akarja vagy fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest