Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• radírfej

senior tag

Greenpeace: Hello Samsung, van egy ötletem!
    Samsung: jaj hagyjál Greenpeace, most nagyon el vagyok havazva, tudod ez a note ügy...
    Greenpeace: na ez az, pont erről akartam veled beszélni. Azt találtam ki, hogy kiadok egy közleményt, amiben aggódunk a visszahívott készülékek újrahasznosítása miatt, megnevezve téged.
    Samsung: ne fárassz. ez nekem miért jó?
    Greenpeace: mert egy válasz közleményben elmondhatod magadról, hogy mennyire környezettudatos és szabály követő vagy, hogy ezekben a nehéz órákban is odafigyelsz erre. Kicsit pozitívabban tudsz kijönni a nagyvárosi zöld hipsztergyerekek szembében a sztoriból. Plusz sok nagyon tájékozott megmondóember sötétzöld majmoz majd engem a közlemény miatt, addig se arról beszélnek, hogy gyártottatok egy fos készüléket, és a visszahívását is elbasztátok.
    Samsung: nem is hangzik rosszul. Mondjuk azt nem értem, hogy nektek mi a jó ebben.
    Greenpeace: százmilliók fogjak elolvasni, hogy a korszerű elektronikai cuccok, így a telefonok is rengeteg értékes, újrahasznosítható anyagot tartalmaznak. Olyanok is, akik idáig simán kidobták a cuccokat a szemétbe. Hátha néhány százalékuk visszaviszi az elavult, kidobandó keszülékeket a gyártónak, vagy a szolgáltatónak újrahasznosításra, mert most nagyon kevesen teszik ezt.
    Samsung: részemről deal. De pénzt ezért nem adok, ne is kérjél.
    Greenpeace: Samu, ne bassz, tudod, hogy adományokat csak magánszemélyektől fogadunk el, hát nézd már meg a weblapunkat majd, hogy miből, meg mivel foglalkozunk. Tudom, hogy divat minket fikázni, de legalább te ne legyél már ilyen.
    Samsung: jól van, no para. megdumcsiztuk, csáo.
    Greenpeace: köszi, Samsung, csáo.

Új hozzászólás Aktív témák