- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #7 üzenetére
Szia!
Van egy ilyen nevű kosárlabdacsapat a Fejér megyei B-ben, mint a nicked, nem ismered őket véletlenül?
-
LEFTHORSE1
őstag
Amint el olvastam a hirt, rá 10 percre már le is töltöttem az n95-ömre és müholdas képen nézegethettem a házunkat és környezetét
-
NagyMesterB
tag
idézném magam: lehet rosszul tudom
hát nem lehet hanem marhára félreolvastam
utánna kerestem és csak a vodafone meg az ausztrália volt a cikkbenfogalmam sincs hogy tettem bele a googlet
elnézést kérek a hülyeségemért, legközelbb elöbb utánna járok mielött ilyesmit mondanék, de inkább nem igérek semmit
-
Pajoz
őstag
Nemrég töltöttem le a legújabb googlemaps progit és az még adatforgalommal működött.Igaz elég minimálisan fogyaszt,mert kb 5 perc tesztelés,keresés,zoomolás alatt vagy 400 kbajtot evett meg.
De ettől függetlenül még lehet olyan amit NagymesterB írt. -
rumos14
nagyúr
válasz
NagyMesterB #3 üzenetére
ha adsz linket, megvizsgálom
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
NagyMesterB #1 üzenetére
eleve tök máshogy működik a kettő. az iGo "offline" módban műkszik, ott csücsül a memókaridon a térkép, a google maps pedig hálózati kapcsolatot igényel.
-
NagyMesterB
tag
még mindig nem éri el az ájgó szintjét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest