- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
jesszusom, evoone és newl , ennyire azért nem kell magatokra venni a dolgot, dzsobsz bácsi nem fog nektek küldeni egy iphone 4g-t mert mindig ilyen ügyesen megvéditek őket
Csak azt próbáltam megfogalmazni de lehet hogy pontatlan voltam mivel nem írtam bele, mivel én is tudom hogy a google earthel nem lehet navigálni, hogy érdekes lehet az ipaden navigálni akár google mapsel akár msá szoftverrel mivel a mérete nem erre predesztinálja.
Azt pedig kikérem magamnak hogy ontom a baromságoakt x ideje, érdekes sok embert enm álttam itt aki kardoskodott volna az 5800 melett, vhogy egyedül érzem magam a dologgal, de azért eléggé egyoldalúnak érzem itt az apple uralmat, és szerintem ez egyáltalán nincs rendjén hogy applet istenítjük meg az androidot, symbiant és nokiát állandóan csak fikázzuk mert most az a divat, és mert az jó buli. Van akinek az is tökéletesen elég mindenre negyedáron mint az ájfón vagy az andoidos telók, és szerintem van még egy pár ember aki hasonló véleményen van de nemsokan adnak hangot az érzéseiknek.
Szóval ezen az egyoldalúságon kelelne egya kicsit változtatni, és igen jön az általam már sokszor emlegetett és nagyon várt N8 amit szintén mindenki szétfikáz, mert nokiának ugye nem lehet normálsi telefonja.
Szerintem pedig nagyon jó lesz, és amit eddig láttam belőle, az alapján ütős lesz nagyon, mostmár biztos hogy azt fogom megvenni, és nem a többi agyonhypeolt telót.Ez a véleményem, lehet fikázni..
-
Lotusomega
senior tag
evone::Húha itt aztán megjelentek a fanboyok
a desktopos hozzászólás nagyon lol, ahogy írták is, itt ipadrl van szó, az pedig nem pc ellenfél
<NewL>:
ne magadból indulj ki én nem wowozomés azt hiszem h eléggé osztanak az apple fanboyok is szóval ahhoz képest én nagyon lájtosan tolom, próbálok tárgyilagos maradni, szép kukacos(almás) napot neked
-
Lotusomega
senior tag
Mekkora jó is lehet ezt cipelni magaddal és ezen navigálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest