- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #6 üzenetére
Jelen. Lehet ez a jövő, de jelenleg nem több mint egy jól működő & érdekes tech. Szerintem semmi baj nincs a Stadia üzleti modelljével sem. Ps-en is mindenki fizeti a ps+t aki játszik is online és olyan is van (én), aki csak digitálisan vásárol játékokat. Ilyen szempontból nincs köztük igazán különbség. A főbb digi ott van, hogy bika net kell hozzá ami sokaknak nincs meg, míg a másik el nem hanyagolható a szegényes játék kínálat. A belsős stúdiókat is valószínűleg a vásárlási statisztikák miatt lőtték le, mert egyszerűen nem elég csábító a platformjuk és nem térült volna meg bármit is csinálnak.
Én személy szerint szurkolok nekik. Tetszik ez a platform függetlenség, hogy tableten, mobilon, Tv-n, monitoron, pc-n vagy laptopon is lehet vele játszani. Plusz ha elmész otthonról csak jó net kérdése és ugyan onnan tudod folytatni a játékod, netán a barátaidnál indítasz egy local coop/party játékot. A cyberpunk körüli hercehurca arra vett rá hogy megvettem a Stadiára is a PS mellett. Simán futott úgy mint egy nextgen gépen ami jól esett akkor, mert ps5 nem jutott nekem... Azóta néha felnézek és a Stadia Pro játékokat szépen végigjátszom rajta. A legjobb hogy december óta ha vagy 2x volt technikai gondom a szolgáltatással. Ilyen téren nagyon rendben vannak. Sajnos annál több bizalmat nem tudok nekik szentelni, hogy a pro előfizetésen felül teljes áras játékot vegyek náluk. Konzol mellett igényem sincs rá, de azért a plusz játékoknak havi 3k-ért tudok örülni.
Pl most számomra nagyon király játékok vannak pro-ban: Celeste és Journey to the savage planet. Előtte ott volt a Gylt is amit nagyon élveztem és tervezem a Submerged folytatását is játszani, meg még ki tudja mi fut be mire végzek ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest