Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #2783 üzenetére
1, Xposed telepítése után nálam nagyon durván merült a teló(2.sim el használom) pedig csak gravitybox ot tettem fel mellé
2, ujjlenyomattal kikapcsolni a telót,mi értelme?? én a home gomb dupla érintésére állítottam be az imént említett Button Mapper app al hosszú nyomásra pedig a zseblámpa aktiválódik!(vagy amit akarsz)
3, Greenify totál hülyeség jobban merül tőle az összes olyan droidos teló amin android 6 vagy frissebb rendszer van!
4, Reklám mentesség tökéletesen működik az AdAway progival, nem tudom nálad mi lehet a gond
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Matyi222 : amit én használok hívás rögzítő app ot ahoz kell, a többi app hulladék minőségben rögzít amihez nem kell root
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komolyat lépett a Xiaomi a nemzetközi piacok felé: a vegytiszta Androidot futtató Mi A1 hazánkban is elérhető lesz, méghozzá kedvező áron és dupla hátlapi kamerával.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest