- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenk1
aktív tag
április 19-én jön jó árban lesz kiváncsi leszek rá, mennyire jó lesz a teló, és tényleg jó áron lesz e.
-
janeszgol
félisten
Egy napig használtam. Nekem is nagyon tetszik. Egy év múlva hosszabbíthatok. Ha még lehet kapni, tuti ilyet veszek. Legalábbis esélyes, mert listára került. A beszédhangszórója is jó (nem kiváló, de jó, 5-ből 4), a kamera közepes (azaz minden szituációban használható, érétkelhető képeket lő). A fogás kiváló, a mérete kiváló, a kijelző jó (a max fényerő lehetne picit magasabb), az érintésrézkelés kifogástalan.
A gyári billt cseréld, ha még nem lett javítva, mert az amikor előhozod, az első 2-3 másodpercben semmit nem mutat, amit írsz. De a fórumban hátha írnak valami okosat, én nem tudtam vele foglalkozni.
-
borand
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #36 üzenetére
Most rendeltem egy A3-ast.
#37 Igen, persze, csak ezért lázadok a tepsik ellen.
-
-
-Skylake-
addikt
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Egy telefonhoz kepest.
-
borand
aktív tag
válasz
LurkerSheik #29 üzenetére
Biztos mérnöki ártalom, akkor a kompakt telefon, mivel én is az vagyok.
-
-
snorbi82
senior tag
Nekem Mate 9 van. Nem kicsi telefon, de kb 1 hét alatt hozzászoktam. És azért elég sok mindent csinálok vele. Levelezés, naptárban nap szerkesztések. Szerintem van lételeme ekkora telefonnak is. Ki mit csinál rajta. Szerencsére azért majdnem mindenki megtalálja a neki való méretet.
-
papi77
addikt
Tetszik.
Végre nem egy tepsi,ami 835- el jön! -
borand
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #17 üzenetére
Nem mondtam, hogy baj. Az a baj, hogy minden telefon elment ebbe az irányba. Most pl. a Huaveii&Honor lite palettájának mi értelem tényleg? p10 Lite helyett adtak volna ki egy p10 minit 4,7-tél lite configgal, aztán majdnem instabuy. Vagy S8+-nak mi értelme, amikor majd jön a note8? Inkább lett volna egy 5,2-es kijelzős 4,7-es házban S8ként és az 5,8 meg a plusz. I8-ra leszek kíváncsi meg, de ők meg már inkább futnak a piac után, minthogy diktálnának, szóval nem lepődnék meg, ha a kompakt dolgokat ők is lehagynák.
-
Juhaszatti
addikt
A használható méret fogalma relatív. Jelenleg 5,5"-on vagyok, de úgy érzem most ez az ideális, se efölé, se ez alá nem mennék. Tudok rajta gépelni miközben a másik kezemmel kapaszkadom a buszon (nincs nagy kezem egyébként, de fliptok van rajta ami nagyban segíti a dolgot). Kényelmesen elfér farmerzsebben még a fliptokban is, leülésnél sem kényelmetlen.
Tartalomfogyasztásra és napi használatra viszont...nekem...kategóriákkal jobb mint a korábbi 5"-os telefonom.Az viszont jó hogy gyártanak kisebb méretben is, sokaknak jobb, az a jó ha széles a választék és minden méretkategória kellően le van fedve.
-
GoldhandRent
őstag
Minek csúcshardver, ha nem játszol vele (én nem játszom telefonon btw) ?
Csak azért mert üzletkötő, kell neki a csúcshw ? Nemhinném.+#19: Igen, van lehetőség választani.. És ha nem kell csúcs HW (mert minek kéne?!), akkor kis szerencsével még lehet találni redmi 1-et, vagy 2-őt..Ha máshogy nem, használtan.. Legalább marad lóvé guccsi öltönyre
Decens közép alsó HW-el is lehet SMS-t írni, netezni. Nem rakétatudomány. A rendszer legyen félig optimalizálva, és már jó minden. -
ThorsHUN
őstag
válasz
mjani1172 #15 üzenetére
Nekem meg meg jo a latasom es a kezem sem remeg
Amugy meg kinek a pap kinek a papne.
Most probalom ki (note 4x, hamarost erkezik) a peklapatot. Sztem nagy lesz en az 5-5,2 kategoria hive vagyok.
Az meg elfer a zsebben egykezzel pont aterem, a nagy meg mar tul nagy.
Szerintem. -
-
borand
aktív tag
válasz
mjani1172 #15 üzenetére
"legtöbb".. Szövegtördelést meg már elég jól megoldották, szóval nálam az olvasás nem nyerő indok a nagy kijelző mellett. Sőt a filmnézés sem, mert azt nem telefonon kell. Ha utazol az megint más kérdés, bár arra én már vinném magammal a tabletom, ha nem adtam volna el.
-
mjani1172
addikt
"illetve egy 9,7-es tablet. Szerintem 4,7-en és 5,5-ön is feldughatod magadnak az excell tábládat."
Egér nélkül ugyanez a helyzet,sőt fizikai gomb nélkül is csak bénázás van.Nézd meg a nagy áruházakban ahol érintőképernyő van 5* tapiznak a képernyőn mire bevisznek egy karaktert,pont tegnap voltam két helyen ahol erre panaszkodtak a kezelők..
"Legtöbb geeknek azért kell 5,5+ mert orrba szájba játszik."
Nekem 5,9 van és sosem játszom,viszont könnyebb rajta írnom és olvasnom.
-
borand
aktív tag
Olyan cégnél dolgozok ahol üzletkötők vannak. Konkrétan megmondták, hogy nekik elég egy nyomógombos telefon, illetve egy 9,7-es tablet. Szerintem 4,7-en és 5,5-ön is feldughatod magadnak az excell tábládat. A3 2017 is elég népszerű, mi lenne, ha csúcskategóriás telefont adnának ki így? Legtöbb geeknek azért kell 5,5+ mert orrba szájba játszik. Egy kézzel kényelmes fogású és használatú telefonból kéne gyártani többet, akár csúcshardverrel is. Buszon, futábban, akárhonnét sms, email, net használatra...
-
ZolkoW
őstag
azt a 11 Megapixelt ügyesen kiszámolták
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #9 üzenetére
Elég egyedi lenne.
-
-
Fejvadi
nagyúr
Az ujjlenyomatolvasó vajon most hova fog kerülni. A többi infó eddig tetszik.
-
Az új Sony szenzor akkor ezek szerint csak találgatás volt...
Vagy a GFX Bench téved. Ilyen is előfordult már. -
enginev3.0
félisten
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Szerint irónia volt
-
borand
aktív tag
Akinek még az 5,1 is kicsi az vegyen LTE-s tabletet. Szomorú, hogy 5 alatt alig van értékelhető telefon. Míg pl. a Huaweiinek van durván 6 darab ugyanolyan középkategóriás 5,2-ese. Ennek mi értelme? Szerintem sok üzletember örülne egy kompakt (5 alatt nem 5,2 a kompakt) telefonnak.
-
janeszgol
félisten
Inkább úgy mondanám, használható méret a csúcs kategóriában. Szerintem. Az viszont érdekes, hogy kínai a cég és mégis ragaszkodik ehhez a mérethez, amikor az a hiedelem járja, hogy ott előnyben vannak az 5.7-6 colos telefonok. (Jó nyilván lesz valami nagyobb verzió is belőle.)
-
-
ThorsHUN
őstag
Kivancsi leszek a tenyleges kamerara, mindenfajta infot lattunk mar
-
törölt tag
Kicsi...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lényegében nem sok paraméter maradt, amit ne tudnánk a Xiaomi új csúcskészülékéről, de azért érdemes kivárni a hivatalos bemutatót.
- Riasztó topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Video konvertálás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest