- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Ha összeszámolnám hány Steames játékot vettem meg, és hánnyal játszottam, akkor nem biztos, hogy kijönne a 20-80%-os arány. Szerintem az űber gáz, hogy a játékok 95%-át meg lehet találni torrent oldalakon. Ennyi erővel feltölthettem volna FTP szerverre is a játékomat, és adomány PayPal címet is kirakhatnék, mert Steamen is csak az veszi meg a játékokat, akinek elvi kérdés, hogy megvegye.
(Személy szerint én is így vagyok vele. Miután beletoltam Divinity: Original Sinbe 30 óra játékidőt, és baromira tetszett, megvettem, mert igazából csak azzal játszottam hetek óta, akkor meg miért másik játékra adjak ki pénzt? Akkor fog több olyan játék készülni, amilyet szeretek, ha megveszem azt ami már elkészült. Persze lehet, hogy ez a warez dolog csak ennyire keleten ilyen erős.)
A Steamnek csak a lendülete nagy, de semmi más érve nem szól mellette. A Blizzard saját API-ja nem csak mentéseket kezel, de félkész játékkal is lehet játszani!! Ha olyan pályához érsz, ami még nincs meg, akkor gyorsan lekapja és már mehet is. Win Store pedig atom biztonságos. (Tudjuk, mindent fel lehet törni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest