Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SShadow

aktív tag

válasz punky10 #126 üzenetére

Jogos vette!!!!!!!!

De a lényeg azt perli aki a procit gyártotta neki??

ezt olvasva is kinyilik a bicska a zsebembe:

"Az utolsó leheletemig harcolok, ha kell, és az Apple 40 milliárdjának minden centjét arra fordítom, hogy igazságot tegyek. Megsemmisítem az Androidot, mert az egy lopott termék. Termonukleáris háborút akarok… Nem akarom a pénzedet. Ha felajánlasz 5 milliárd dollárt, nem kellene. Rengeteg pénzem van. Azt akarom, hogy ne használd a mi ötleteinket az Androidban, ez minden, amit akarok"

Már nem azért, de nem az APPLE találta ki az okostelefont, mert ő így gondolta!!!!!!!!!!

Az Iphone is lopott/alkalmaz sok mindent amit mások már rég kitaláltak még sem perel érte senki!!!

• SShadow

aktív tag

BESZOPTA AZ ALMA és remélem jó sok pénzébe is fájt ez az egész pereskedés:)))))

Én soha nem voltam alma párti az egész egy jól felépített marketing hadművelet!
    Azt aláírom hogy jelen pillanatban a hardware erős MÉG!!! De szerintem az Appstore miatt megy ilyen jól a szekér.

Nálam az I-re az tette fel a pontot, hogy amerikába az almából szinte "létkérdést" csináltak.
    Nincs almád te nem is vagy EMBER.
    A múltkor láttam egy műsort (burkol reklám): Milyen az ideális ballagási ajándék?
    Felsoroltak több dolgot pl: N-GAGE (nem is érem pár éves videó??) és a végén egy APPLE cucc IPHONE vagy IPAD nyert. Mert azzal menő leszel a többiek között!
    Hát nem gusztustalan ez a Nokiába nyíltan belerúgnak, de kérdem én hol voltak akkor mikor megjelent a 7650????
    A másik a Samsung elleni dolog: milyen dolog egy olyan céget perelni akitől anno a procikat kaptuk???? Nem is értem meg kéne nekik köszönni nekik nem hátba szúrni őket!!!

Amúgy az egész per egy vicc az almát is perelhetnék azok akik előbb csináltak érintős telót/pda-t

Új hozzászólás Aktív témák