Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Jogos vette!!!!!!!!
De a lényeg azt perli aki a procit gyártotta neki??
ezt olvasva is kinyilik a bicska a zsebembe:
"Az utolsó leheletemig harcolok, ha kell, és az Apple 40 milliárdjának minden centjét arra fordítom, hogy igazságot tegyek. Megsemmisítem az Androidot, mert az egy lopott termék. Termonukleáris háborút akarok… Nem akarom a pénzedet. Ha felajánlasz 5 milliárd dollárt, nem kellene. Rengeteg pénzem van. Azt akarom, hogy ne használd a mi ötleteinket az Androidban, ez minden, amit akarok"
Már nem azért, de nem az APPLE találta ki az okostelefont, mert ő így gondolta!!!!!!!!!!
Az Iphone is lopott/alkalmaz sok mindent amit mások már rég kitaláltak még sem perel érte senki!!!
-
SShadow
aktív tag
BESZOPTA AZ ALMA és remélem jó sok pénzébe is fájt ez az egész pereskedés
)))Én soha nem voltam alma párti az egész egy jól felépített marketing hadművelet!
Azt aláírom hogy jelen pillanatban a hardware erős MÉG!!! De szerintem az Appstore miatt megy ilyen jól a szekér.Nálam az I-re az tette fel a pontot, hogy amerikába az almából szinte "létkérdést" csináltak.
Nincs almád te nem is vagy EMBER.
A múltkor láttam egy műsort (burkol reklám): Milyen az ideális ballagási ajándék?
Felsoroltak több dolgot pl: N-GAGE (nem is érem pár éves videó??) és a végén egy APPLE cucc IPHONE vagy IPAD nyert. Mert azzal menő leszel a többiek között!
Hát nem gusztustalan ez a Nokiába nyíltan belerúgnak, de kérdem én hol voltak akkor mikor megjelent a 7650????
A másik a Samsung elleni dolog: milyen dolog egy olyan céget perelni akitől anno a procikat kaptuk???? Nem is értem meg kéne nekik köszönni nekik nem hátba szúrni őket!!!Amúgy az egész per egy vicc az almát is perelhetnék azok akik előbb csináltak érintős telót/pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)))