- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Jogos vette!!!!!!!!
De a lényeg azt perli aki a procit gyártotta neki??
ezt olvasva is kinyilik a bicska a zsebembe:
"Az utolsó leheletemig harcolok, ha kell, és az Apple 40 milliárdjának minden centjét arra fordítom, hogy igazságot tegyek. Megsemmisítem az Androidot, mert az egy lopott termék. Termonukleáris háborút akarok… Nem akarom a pénzedet. Ha felajánlasz 5 milliárd dollárt, nem kellene. Rengeteg pénzem van. Azt akarom, hogy ne használd a mi ötleteinket az Androidban, ez minden, amit akarok"
Már nem azért, de nem az APPLE találta ki az okostelefont, mert ő így gondolta!!!!!!!!!!
Az Iphone is lopott/alkalmaz sok mindent amit mások már rég kitaláltak még sem perel érte senki!!!
-
SShadow
aktív tag
BESZOPTA AZ ALMA és remélem jó sok pénzébe is fájt ez az egész pereskedés
)))
Én soha nem voltam alma párti az egész egy jól felépített marketing hadművelet!
Azt aláírom hogy jelen pillanatban a hardware erős MÉG!!! De szerintem az Appstore miatt megy ilyen jól a szekér.Nálam az I-re az tette fel a pontot, hogy amerikába az almából szinte "létkérdést" csináltak.
Nincs almád te nem is vagy EMBER.
A múltkor láttam egy műsort (burkol reklám): Milyen az ideális ballagási ajándék?
Felsoroltak több dolgot pl: N-GAGE (nem is érem pár éves videó??) és a végén egy APPLE cucc IPHONE vagy IPAD nyert. Mert azzal menő leszel a többiek között!
Hát nem gusztustalan ez a Nokiába nyíltan belerúgnak, de kérdem én hol voltak akkor mikor megjelent a 7650????
A másik a Samsung elleni dolog: milyen dolog egy olyan céget perelni akitől anno a procikat kaptuk???? Nem is értem meg kéne nekik köszönni nekik nem hátba szúrni őket!!!Amúgy az egész per egy vicc az almát is perelhetnék azok akik előbb csináltak érintős telót/pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest