- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
#37: Angol, ergo nincs felcimkezve
#38: 6 vesszo van 4 mondatban, hova tagoljam tovabb, de azert kotekedj
Ujra leirom, a fo problema a "hivatalos" cikkekel van es az ujsagirokkal. Illetve azzal, ahogyan a userek ragoznak es durvan helyesirasi hibakat halmoznak. Az ekezet elhagyasa es a vesszo hiba enyhe ezekhez kepest.
Ui: Ne offoljuk szet a a topicot. Reszemrol befejeztem, keressetek meg privatban a tovabbiakban ezugyben.
-
Z10N
veterán
Mi is a gond a vesszo hasznalatommal?
Viszont Te latom megerted az ekezet hianyat. Ezenkivul en foleg a cikkekkre es a cikkek irojara gondoltam. Mivel Ok, mint webes "ujsagirok" publikaljak a munkajukat ide, ami nem mindegy hogyan kerul ki a kezeik kozul. Volt, hogy kozoltem veluk a hibat, de nem erdekelte oket, sajnos.
Amugy, hogy ON is legyek: Remelem a ROOT lehetoseget minnel hamarabb osszehozzak, ellenere a mostmar integralt knox-nak.
-
Z10N
veterán
Mivel angol billentyuzetem van, ezert irok ekezet nelkul. Szoval ez nem hiba szamomra, hanem formalitas.Gondolom egybol el tudtat olvasni. Amire en utaltam azok a fogalmazasi hibak, logikai buktatok, rossz ragozasok, egetrengeto helyesirasi hibak, stb. En is ejtek hibakat, hisz ember vagyok, de ha ramutatnak javitom. Sokszor mar azelott, hogy eszrevennek. Inkabb abba kellett volna belekotnod, hogy elirtam egy a-t e-re.
-
Z10N
veterán
válasz
kaylac1990 #14 üzenetére
"Dedicated Security Management" valamilyen biztonsagi modul.
#16: En mer meg sem emlitem, folyton hemzsegnek a cikkek a helyesirasi hibaktol. Gyakran az a kifogas, hogy telefonrol vannak bekuldve, de bejelentes utan se javitjak. Az itteni "user"-ek helyesirasa is hagy kivanni valot maga utan, sajnos ha szova teszed egybol lehurrognak. Szep a magyar nyelv, tudom nem konnyu, de azert torekedni kell a hibatlan elsajatitasara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest