Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz hankock #82 üzenetére

Általában itt is így van, csak van itt tablet, több ember, meg "régi elromlott készülékek", így lett miből több darab.. azt kb. mivel nem kell ennyi van amelyik sose volt használva, főleg, hogy egy több portos univerzális töltőt használok a sajátomhoz (így a telefonom hiába tölthető akár 40W-al, csak egy 10W-os több portos ikea-s töltővel töltöm). De mások is kb. 1 töltőn osztoznak, mert nem kell egyszerre tölteni mindent (én a több portosat behúztam a lakásban ide-oda, pl ágy mellé egy 10m-es usb kábelt.. ami nem teszt jót és csak lassan tölt azon a kábelen, de azért még tölt, egy kábel egy "dokkolóba" egy meg csak úgy szabadon "bármihez" az asztal szélén (egy ilyen "polip" többféle csatolós kábelben végződik).. a 3 portos ikea töltő így van kihasználva... mivel a telefonomat 3-4 naponta töltöm fel, így tök8 mennyivel tölöm (most dugtam pl. rá, 34%on volt az aksi így a 4. napon).

De simán életképes lenne ez az egész úgy is ha nem volna gyárilag töltő a dobozokban, akkor legfeljebb anélkül adod tovább, ha már úgy is egységes (elvileg) a szabvány, akkor simán észben lehet tartani és "eltartani" egy külön töltőt erre a célra (tényleg felesleges mind mellé adni).
    És ennek a korlátozása többet érne, mint, hogy "a nyomató mellé nem adunk USB kábelt mert úgy se tudjuk milyen hosszú kell neked, így csak akkorát veszel amekkora kell és kíméled a környezeted"..

Új hozzászólás Aktív témák