- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
Nekem ma jött meg egy több mint 2gb frissités utána rögtön egy kb 250 mb frissités is beköszönt,kicsit másabbak az értesitések.Igaz én Nova lauchert hadználok
-
Csabis
aktív tag
Galaxy Note20 Ultra-5G tegnap éjjel engedték szabadon a Droid 13-t.
-
NvidiaRTX
őstag
Megkaptam. Eddig is voltak mikro akadások a kezelőfelületen, most még több lett és még látványosabb.
Hát váltani kell majd S23 Ultrára nincs mese.
Made in Samsung Business Policy. -
ujvendeg
tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
A GSMarena kb. hatodik napja tartja a főoldalon a hírt, hogy az S21 FE novemberben kapja a teljes frissítést, és ezt követően még négy nagy frissítés vár rá.
-
Mészike87
csendes tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Reméljük hamar, nekünk is az van
-
doooo
veterán
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Nincs szó "sokkal gyorsabbról", gyorsabbról se. Legjobb esetben is max. egyenlőségjelet húzhatunk ide. CPU-ban például erősebb az A51.
Kamerában sem egyformák. A51-en van éjjeli mód, jobb az ultraszéles kamera, és van 4K felvétel.
A legnagyobb különbség meg a tárhely fajtájában van. A51 már UFS-t kapott, A41 csak eMMC.
És persze ott a szoftveres támogatás hossza is. Ez is benne van a magasabb árban (bár árban túl sok különbség azért nem volt a kettő között, pláne mire negyed évvel később bemutatkozott az A41). Valamit valamiért. Máshol is ugyanígy van. Lehet egy random Poco ugyanolyan erős SoC-vel szerelve, mint egy háromszor drágább Ultra, de attól még sokkal rosszabb lesz a szoftveres támogatása.
Az A41 meg mondjuk ugyanolyan rendszerességgel kapott eddig mindent, mint a testvére, egyedül csak egy évvel kevesebb ideig fog így lenni; ne felejtsük el, az A51 az első középkategóriás Samsung lesz, ami valaha 3 főverziót kapott.
Az A42 már ugyanígy fog járni, az ideiek közül meg már az A33 is. Jövőre meg ezek alapján már az A24 is ilyen lesz. Ilyenre eddig nem volt példa sehol. -
janeszgol
félisten
Mi a különbség, konkretizálnád? Az A51-ben lévő SoC az az SD665-tel egyezik meg. Konkrétan az SD610 ugyan olyan sebességű, mint a Mali G72 mp3. Na a Mali G52 mp2 20%-kal gyorsabb, ami az A41-ben van.
Kamerában nincs különbség. Kijelzőben sincs.
Ezért olt vicces, hogy az A41 erősebb volt, mint az A51. -
janeszgol
félisten
-
doooo
veterán
-
Remiel
őstag
annyira jó, hogy minden hírben ez a kép van a 13-ról, de a widget ami kéne és ott virít persze kimaradt belőle
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy rögtön a 21 + és ultra után jön a 21 fe. Azt hiszem a Samu Facebook oldalán láttam. És itt is van: [link]
-
Csabis
aktív tag
Zsir ..
Galaxy Note 20, igaz ultra van,
meg Galaxy Tab S6 lite LTE -
janeszgol
félisten
Van A51, de nincs rajta az A41. Érdekes.
Oké jó pár nincs rajta, ami meg fogja kapni, de az A41 kérdéses. Kíváncsi vagyok. -
bollokcs80
Korrektor
Remélem az S21FE is kapja hamarosan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest