- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Schuler888 #12 üzenetére
"Furcsa előrelépés lesz ez, ha ez hivatalos"
Szóval ha hivatalos akkor furcsa lesz, ha nem hivatalos akkor nem lesz furcsa...így értettem. -
xZer0kidx
senior tag
... és 778G-ig eljutottak az A52-ben. Az A72 volt a legleg a megjelenésük pillanatában az A szériában, de az A52-őt tunningolták fel, majd az A73-nál nem az a teljesítmény a kiindulási alap hanem az alap készülék, fura...
Családi, ismerősi körben többen panaszkodnak a benyomható, esetenként ropogó keret miatt, ahogy engem is zavart az A51-nél anno. Szerintem is, ha mást nem egy fém keretet megérdemelne, de az meg az S széria kiváltsága
-
xZer0kidx
senior tag
Bocs nem válasz akart lenni!
Olyat lehet, hogy a 108mp kamera upgrade helyett a recsegő-ropogó műanyag keretet cserélik le?
Emlékszem régen itt a tesztek között lehetett olyan aggodalmakat olvasni, talán még a 4" - 4,5" korszakban ha jól emlékszem, hogy a kijelzők olyan nagyok lettek, hogy a készülékek könnyedén törhetnek. Kíváncsi vagyok hova tünt az aggodalom a full műanyag, 6.7"-es kijelzőjű készülékek korában...
Furcsa előrelépés lesz ez, ha ez hivatalos: 778G-> 750G, minusz jack, minusz samsung kijelző?, 6gb ram = 6gb ram, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest