Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
Bocs nem válasz akart lenni!
Olyat lehet, hogy a 108mp kamera upgrade helyett a recsegő-ropogó műanyag keretet cserélik le?
Emlékszem régen itt a tesztek között lehetett olyan aggodalmakat olvasni, talán még a 4" - 4,5" korszakban ha jól emlékszem, hogy a kijelzők olyan nagyok lettek, hogy a készülékek könnyedén törhetnek. Kíváncsi vagyok hova tünt az aggodalom a full műanyag, 6.7"-es kijelzőjű készülékek korában...
Furcsa előrelépés lesz ez, ha ez hivatalos: 778G-> 750G, minusz jack, minusz samsung kijelző?, 6gb ram = 6gb ram, stb...
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
xZer0kidx
senior tag
... és 778G-ig eljutottak az A52-ben. Az A72 volt a legleg a megjelenésük pillanatában az A szériában, de az A52-őt tunningolták fel, majd az A73-nál nem az a teljesítmény a kiindulási alap hanem az alap készülék, fura...
Családi, ismerősi körben többen panaszkodnak a benyomható, esetenként ropogó keret miatt, ahogy engem is zavart az A51-nél anno. Szerintem is, ha mást nem egy fém keretet megérdemelne, de az meg az S széria kiváltsága
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Schuler888 #12 üzenetére
"Furcsa előrelépés lesz ez, ha ez hivatalos"
Szóval ha hivatalos akkor furcsa lesz, ha nem hivatalos akkor nem lesz furcsa...így értettem."Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen