Új hozzászólás Aktív témák
-
karoli9
csendes tag
Kedves BLC!
Köszönöm a korrekt összeállítást, valóban van rajta olyan, amit már réges-régen illett volna implementálni. Nekem speciel a magyar prediktív szövegbevitel és a LineageOS értesítési felülete, a System/Status Area (bocs, nem tudom magyarul) hiányzik, néhány funkció túl sok lépést igényel. Nem beszélve a házszabályok hiányáról (Otthon, munka, este, stb. egy gombbal állítva). Örök fájó pont például, hogy meg kell nyomnom a Home gombot, hogy felnyissam a készüléket vagy visszalépjek a kezdőképernyőre. Érintéssel gyönyörűen működik és eggyel kevesebb alkatrész, amely tönkremehet. OPO-n is mindent koppintással, fizikai gomb használat nélkül oldottam meg. De kárpótol a biztonság, a folyamatos frissítés és az egyébként remek felhasználói élmény, no meg az Apple ökoszisztéma előnyei.
Apple Pay nem tudom kin/kiken múlik. Kicsi piac vagyunk.
A többi hiányosság a felhasználói eltérések miatt nem tűnt fel (NFC, AOD, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest