- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
karoli9
csendes tag
Kedves BLC!
Köszönöm a korrekt összeállítást, valóban van rajta olyan, amit már réges-régen illett volna implementálni. Nekem speciel a magyar prediktív szövegbevitel és a LineageOS értesítési felülete, a System/Status Area (bocs, nem tudom magyarul) hiányzik, néhány funkció túl sok lépést igényel. Nem beszélve a házszabályok hiányáról (Otthon, munka, este, stb. egy gombbal állítva). Örök fájó pont például, hogy meg kell nyomnom a Home gombot, hogy felnyissam a készüléket vagy visszalépjek a kezdőképernyőre. Érintéssel gyönyörűen működik és eggyel kevesebb alkatrész, amely tönkremehet. OPO-n is mindent koppintással, fizikai gomb használat nélkül oldottam meg. De kárpótol a biztonság, a folyamatos frissítés és az egyébként remek felhasználói élmény, no meg az Apple ökoszisztéma előnyei.
Apple Pay nem tudom kin/kiken múlik. Kicsi piac vagyunk.
A többi hiányosság a felhasználói eltérések miatt nem tűnt fel (NFC, AOD, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest