- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
-
robyeger
addikt
Itt van példaként a [DirectCompute benchmark v0.35] mérő progi. Ez CS40 vagy CS4.1 használ a directcompute-ra, de a ATI Catalyst driver mégsem támogatja 4000 szériánál, egy régi Nvidia GTS250 meg benyeli csont nélkül, ez hogy van? Viszont OpenCL keresztül müxik az én Ati 4890-emen is.
Szerintem nem lehet véletlen a dolog, én azt gyanítom, mivel az OpenCL a CPU-t is meg tudja mozgatni, ha a GPU-n éppen nem hajtható végre azon függvény(vagy alfüggvény), talán itt is részben erről lehet szó?! Írtad ezt a helyi adatmegosztás dolgot, de meg kell említenem, hogy Everest szerint az RV770 vga kártyám támogatja a "local data share", ugyan tudom az Everest se tévedhetetlen, de ritkán szokott előfordulni.
Amúgy nincs kedve valakinek egy DirectCompute Benchmark topicot nyitni, kiváncsi lennék mások eredményeire is -
robyeger
addikt
azt pletykálják, hogy csak az ATI 5000 szériája képes a globális memoria adat megosztásra(vagy mi a fenére...) a régi 4000 széria nem, ezért nem működik együtt Directcompute-al, bezzeg egy Gefore GT200 lefut. Te mit tudsz erről? Ki vele.
Köztudott, ha nem is modják, hogy az emberek többsége főleg a csóró magyarok, nem eredeti Bluray korongokat nézegetnek, hanem mkv formtumban rippeket, ha dxva kompatibilisre tömörítették, akkor használható az UVD által a GPU ereje, megfelelő lejátszó program kérdése és ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest