Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz zippofcy #23 üzenetére

Nem akarlak megbántani, de sok butaságot írtál a DPI ( felbontás) és a sensy 2 különböző dolog egy játékban 600 cpi felbontás ( vagy ahogy megszokott DPI) felbontáshoz ugyan úgy társíthatsz high senset mint lowot. még ha jobban ajánlott is hozzá. Quakeben akár mid, akár high, akár low senssel játszanak az öreg playerek nem használnak 800 nál nagyobb felbontást. Minden egérnek és érzékelőnek meg van a maga felbontása ami felett már pontatlan, után húzást vagy negatív gyorsulást generál. Ez egyértelműen a sensor és a feldolgozó egység minőségén múlik. Van olyan egér ami 8000 dpi felbontást tud de 3 ezer felett low sens játékra alkalmatlan.
    Az általad említett razer egér nem lézeres egér. hanem infra, optikai .
    Aki régóta játszik az azt is tudja hogy a windosban NEM szabad az egér sebességét elmozdítani se negatív se pozitív irányba, (középen kell hagyni )mivel a win alapból egérgyorsítást ( accelt) fog hozzárendelni alapból a mutató sebességéhez. Tehát aki pontosan akar lőni az a játék sensyt álltja be gyorsabbra a Játékban megfelelő felbontás mellett.
    A prok pedig azért játszanak alacsony DPI-n ,mert már érzékelik az egér legapróbb után húzását és rezdülését ami a magas felbontásból eredő hibákból ered. Hihetetlen , de igaz. a Többi meg hogy kinek milyen fogás vagy méret jön be teljesen egyéni, szubjektív dolog, láttam Nation cupot nyerni a team Dignitast például ott 3 játékos low senssel, 2 high -el és 1 pedig kb. mid( bár inkább low ) senssel tolta.
    Véleményem szerint minden normálisabb gamer egérrel lehet valaki jó vagy akár a legjobb , csak tudni kell azt használni és beállítani.
    Amúgy Quaken meglepődnél, hogy lowsenssel milyen gyorsan fordul meg egy jó játékos.
    A kana pedig szerintem az egyik legrosszabb érzékelővel megáldott hypeolt gamer egér, a lehető legrosszabb példát hoztad fel. G400 nyomába se ér szerintem akár 1600 DPI felbontáson sem. Deathadder már sokkal jobb példa.

Új hozzászólás Aktív témák