- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Szerintem az FR745/945 retegigenyt fed le: nem olcso, nem szep/elegans es nem trendi. Aki ehhez hasonlo orat vesz, az tudja mire valo es hasznalni is fogja. Ez nem Apple vagy Galaxy Watch, de meg csak Fenix sem. Kivancsi vagyok, a kollegaid es a szomszedod mit vasaroltak.
-
anrb
aktív tag
Szerintem te a másik véglet vagy. Félprofi/profi (feltételezem: fiatal) sportolóként van egy alapvetésed: van edződ, hetente vizsgál sportorvos és rendszeresen azonos módon/útvonalon edzel. Neked ilyen konstelláció szerint nincs szükséged technikára, és aki ilyet használ, az vicc tárgya.
Erről nekem a szemmértékkel dolgozó kőműves, a szövegszerkesztőt használó szoftverfejlesztő jut eszembe. Volt egy ismerős fogorvos, nyugdíjazásáig a SOTÉ-n oktatott. Mikor még hozzá jártam, mindig kitűnő amalgámos tömést készített!
Ha körülnézel az FR745 célcsoportjánál, a triatlonosoknál minden másodperc számít. A biciklistáknál találod a legmodernebb technikákat (és persze a legjobb gyógyszereket is :) Nem véletlenül.
Egy másik szempont az, hogy nem mindenkinek saját orvosa, edzője. A járványban ma az is csoda, ha gond esetén a háziorvoshoz el tudsz jutni, és nem telefonon "diagnosztizál".
A legtöbb embernél motivációs eszköz a technika. Akár egy filléres karkötő, ami virtuális díjakkal bíztat arra, hogy 10e lépést tegyél naponta.
A motiváció mellett a sérülések megelőzésében is segíthet egy sportóra (magas pulzus, túledzés, rossz futótechnika).
Helyetted nem fog ugyan edzeni, de az alapfunkciókat igenis fel tudod használni, hogy jobb/gyorsabb/erősebb legyél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest