Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
En is hasznaltam itthon anyameknal, az elejen tok fasza volt, jobb 100 megabit felett, aztan 2-3 honap elteltevel mar csak 50 korul jott, mondom az meg teljesen okes, mert egyebkent meg 10megabit jon telekomtol.
Aztan 1-2 honappal ezelott mondtam le, mert valami eszleny ejjel-nappal letolti az internetet, igy a kisvarosi cellat kinyirta teljesen. Igazabol, ha a telenor nem lenne ennyire szerencsetlen es korlatozna a torrentet, mint a telekom, akkor nem lenne ilyen problema.
De szerencsere vegeztek a halozatfejlesztessel kabelen, szoval nincs szukseg mar a 4G-re. -
tomp
félisten
Nekem eddig a minimum rekordom 1Mbit volt de ott azért hajtottam a cellát rendesen. 250GB fölött voltam havonta. Fél éven keresztül ugyan azon a cellán.(kórház)
Amikor éreztem, hogy kezd a rendszer visszább venni rögtön repülőbe raktam a telefont 1-2percre majd újból ment rendesen.
Amúgy 40-90Mbps között megy általában. De többször mértem már 200Mbps fölött is. -
Dißnäëß
nagyúr
Mi az skacok, sok az email ?

-
Goblin12
őstag
Adatkorlát 2018-19-20ban?
Gratulálok.Korlátlan 600mbit/seces mobilnetet telefonflattal 20GB EU Roaminggal havi 50€-ért és máris rendelem.

Jelenleg németoban a telekomtól a korlátlan 4G havi 70€.

-
törölt tag
10GB adatkorlátot várok el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gratulálok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)