- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A baj az, hogy mikor ilyen 100% terhelés van, akkor a játékban akad egyet, többen írták már fórumon. Mindegy, hogy milyen erős 4/8 procival, viszont 6/12-es és 8/16-os procik esetén meg nem fordul elő a dolog.
Nem arról van tehát szó, hogy ez egy általános dolog, hanem csak néha, egyes helyeken, fél másodpercre, az egész játékban csak párszor, de megtörténik a 100%-os terhelés -egy apró akadás mellett. Szerencse, hogy lett egy ilyen a bench alatt is!
"93db 30 és 35ms között volt, azaz 28,5FPS felett, 24db 25FPS és 28FPS között, és mindössze 22db esett be 25FPS alá."
Elviselhető, de lehetne azért jobb is! Félelmetes ez a Crysis 3.
-
A Rise of the Tomb Raider esetében is láttam már olyat, hogy fél másodpercre 100%-os CPU használat Kaby i7-en. HSM-nek igaza lehet abban, hogy 6/12 vagy 8/16 esetén ilyen nem történne, és ami azt illeti, nem is találtam rá példát. Meg is találtam a képet, érdekessége és cikisége, hogy DX12 alatt történt!
"időnként a designerek gyógyszere elgurul, és beugranak több tízezer poligonból álló testek"
Ettől félek én is. A jövendő Star Citizen esetében ha nem számolnak azzal, hogy lehetnek hatalmas csaták az űrben, akár 200-300 hajóval, és túl magasra lövik be a hajók poligonszámát, csúnya diavetítés lehet a dolog vége, ráadásul pont ugye harc közben. Másrészt viszont ha gondolnak erre a lehetőségre, és miatta túl alacsonyra veszik a hajók poliszámát, akkor meg sokan azért fogják kritizálni őket.
-
"Ez maga a CPU-limit.
"
6700K és 1070 párossal mégis furcsa szerintem is, és pont ezen a beesésen lepődtem meg én is, miközben hasonlóan jó konfigokkal még durvább (alacsonyabb) GPU kihasználást is láttam youtube-on, ami csak nagyon rövid ideig tartott; talán egy másik topikban anno meg is jegyeztem, hogy ez tényleg nem normális. Mintha a játék motorja lenne hibás; szóval ha CPU limit is, akkor az a motor hibája szerintem. Kár, hogy nem mentettem le a linket, de 6700k-val és szuper VGA-val is láttam már olyat a füves pályán, hogy fps hirtelen harmadolódik, VGA kihasználtság meg akár 0% lesz, de maximum 1 mp-re csak. Ott valami nem kóser.
-
Köszi a tesztet, szuper volt olvasni! Várom a következőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged