- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisguszti
csendes tag
[link]
Gondolkozok egy ilyenbe 775es az alaplapom ami gyárilag pattentos fajta ,adnak olyan csavart ami az alaplap alá megy? -
Bloksma
aktív tag
Esetleg valakinek van már tapasztalata Hyper T4-el? Én most tervezem a beszerzését
-
8nemesis8
veterán
T4 tetszetős, de úgy látom a 212+-om még egy ideig nem kell lecserélnem
-
ESP
őstag
Ez meg mi ez.
A tetején átmegy a 2 heatpipe?
-
-
mghltm
addikt
meg a 2 erest is lehet szabalyozni a feszultseg modositasaval ( lasd a tapegysegek beepitett ventijeit )
a 3 eresben van fordulatszam meres
-
Dagidög
senior tag
A T2 randa, a visszakanyarodó csövek viszont legalább még nem fordultak elő. A T4 pedig a Hyper 212 (412) hűtőre emlékeztet, a divatos lamellaelrendezés meg hozhat 1-2C-ot is akár.
Egyébként milyen nagy különbség van a 3-, illetve 4 eres ventik között? Mindkettőt lehet vezérelni, csak máshogy, oszt' csókolom. -
kromatika
veterán
na végre.meglépte a CM végre a középkategóriát is.Ezek már nagyon kelettek.
-
endruboy1
senior tag
Engem csak meglepett hogy a még olcsóbb EKL Cold Towerem is 4 eres PWM-es és egy ilyen "komolyabb" cuccból meg kihagynák. Komolyabb alatt azt értem hogy ilyen hangzatos featurök vannak benne mint pl. hogy közvetlenül érintkezik a heat pipe a procival. Na szóval érted a problémámat, nem hiszem hogy ezt hatalmas költség lenne megoldani
. Minden esetre jó lenne tudni hogy most akkor hány pines, mert ha 4 akkor nagy sikerre számíthat ennyiért, de ha csak 3 akkor egy újabb félre sikerült próbálkozásról van szó szerintem...
-
.mf
veterán
válasz
endruboy1 #15 üzenetére
A másik ventihez oda van írva, hogy PWM-es, ehhez nincs, tehát simán lehet, hogy hagyományos 3-eres, s ha az alaplapban nincs rendes ventivezérlés, akkor fixen max fordulaton pörög (láttam már ilyet, s nem is az őskorszakban, egy anus am2-es lapban volt).
Abban igazad van, hogy jobb lett volna, ha úgy írják, hogy "a PWM-et nélkülöző 92mm-es ventilátor 2200-as névleges fordulatszámán a a gyártó mérése szerint x dB-t produkál". -
-
banhammer
veterán
Nem hinném, hogy az Artic Freezer 7 PRO és Freezer 64 PRO-nál olcsóbb lenne.
-
Kapti
tag
Azt nem értem, ha a dual loop technológia annyira jó lenne, akkor miért nem alkalmazzák T4-en is, így ellent mondanak saját magukkal.
Szerintem ez csak marketing, bár tényleg nem hangzik rosszul.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez a T4 nagyon esélyesnek tűnik a legjobb vétel címre, ha olyan barátian árazzák, mint általában a többi CM hűtőt is. A talp tényleg gáz, de ez nem a 20k-s kategória. Hyper TX3 is ilyen és teljesen versenyképes a dupla annyiba kerülő coolerekkel is.
-
endruboy1
senior tag
Fixen max fordulatszámon teker? Ez ugye csak elírás?
-
.mf
veterán
válasz
#16939776 #11 üzenetére
Túlélhető, csak teljesítmény szempontjából jobb lenne, ha az összes hőcső szorosan egymás mellett a procimag fölött lenne. Valahol láttam neten keringő hőképet az ilyenekről, a két szélső cső, ami nem a mag fölött volt, jóval hűvösebb maradt, azaz alig szállított el hőt.
-
mghltm
addikt
erdekesnek talalom, hogy az egyszerubb es olcsobb hutonel hasznaljak a cdc-t, mig a t4-nel csak dc van
-
lujó55
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2 üzenetére
+1
Bár szerintem egy FM1-es 65W-os procira még a venti sem kell ha jó a szellőzés -
törölt tag
Végre, azt hittem már nem is fontos a közép kategória kiszolgálása.
Tegnap végigtúrtam a netet olcsó és jó hűtők után, erre ma itt van a két új jövevény
-
FRENK1988
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2 üzenetére
sztem is egész értelmes darab
-
Zotya984
senior tag
Cooler Master Hyper T4
Szerelmes lettem. Jó elrendezés, kíváncsi vagyok mit teljesít. -
HANDO88
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2 üzenetére
Szerintem ezzel a jó felépítéssel még meglepetést is okozhat. Egy teszt érdekelne.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A Hyper T4 tetszetős darab.
-
Dark KillerX
addikt
Na végre!
Kellett a vérfrissítés az alsóbb kategóriákba már!Csak az áruk ne legyen vészes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest