- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
igen csak ahhoz h BIOS-ból alulfeszeld ujra kell indítani az egész gépet itt meg elég egy gombot megnyomni és tekerni
jo az oké h az Asusokban van EPU és ahhoz szoftver de ahhor azt futtatni kell a háttérben, ez meg hardware-sen csinálja az egészet ...tehát semmi extra terhelés a CPU-ra ja és nem nélkülözhetetlen DE hasznos
lehet véleménye.
miért ne lehetne?!
én nem ezt mondtam hanem h tartalmazzon valamien értelmes indoklást h miért nem tetszik vagy h nem tud érdemben hozzá szolni akkor nem kötelező írni, nem szorítanak pisztolyt a fejéhez h ÍRJÁ HSZt=) , érted h miért zavar az h 60* leírják egymás után h "gáz,parasztvakítás,sz@r" ? -
nixx-21
őstag
lehet kövezni! nekem tetszik
nem rosz dolog pl ha nem használod a gépet csak letöltésre van bent letekered a V-ket órajelet mindent és 1,4GHz-en eldöcögne a gép ameddig tölt madj reggel vagy mikor ujra odaülsz akkor visszatekered és mehet tovább az élet netán kell játékhoz plusz power akkor rákapcsolod a tuningotígy nem terhelve 24/7-ben a CPU-t a tuninggal
mellesleg megértem én h mindenki parasztvakításnak tartja de lesz piaca kül Asus nem dobta volna ki és mindazokhoz akik így szoltak h "jol lesz vérpistikének" " mekkora gáz" "parazstvakítás" azoktol azt kérdezném h ienkor nem lenne egyszerűbb egy kis piros X-et megnyomni ott a kpernyő jobb felső részén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Airsoft
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest