- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wintikek
tag
válasz
#93448704 #20 üzenetére
Azt hittem velem van nagy gond és nagyon félreérthetően fogalmazok, de úgy tűnik másnak átjött, hogy amúgy teljesen nyitott vagyok a véleményekre, sőt szerettem volna megérteni a dolgokat
#21 Nem erre hegyeztem ki az okos eszközöket amiket nettó baromságnak tituláltam.
Több cégnél találkoztam már elég komolyan kiépített energy management systemmel ami okos eszközökkel figyeli és csökkenti a pazarlást (pl kompresszorházak figyelése, automata világítás rendszer stb.)
Ezért is írtam hogy consumer okos eszközök mint pl. a számomra nemrég felfedezett 1,5 millió forintos hűtő amin van egy LCD panel meg beépített wifi hogy tudj a hűtőd segítségével élelmiszert rendelni + sirivel vezérelhető 80ezer forintos lámpa ami hang alapján színt vált...
Azért is teszem idézőjelbe az okost ilyenkor, mert már mindenre ráaggatják hogy okos, főleg az ilyesmikre. Nem tudom jobban megfogalmazni.
Ettől független pont a véleményekre voltam kíváncsi/okokra hogy otthonra ki mit miért választ és pl ezt a biztonsági redőnyös dolgot továbbgondolva teljes mértékben megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest