- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
wintikek
tag
válasz
#93448704 #20 üzenetére
Azt hittem velem van nagy gond és nagyon félreérthetően fogalmazok, de úgy tűnik másnak átjött, hogy amúgy teljesen nyitott vagyok a véleményekre, sőt szerettem volna megérteni a dolgokat
#21 Nem erre hegyeztem ki az okos eszközöket amiket nettó baromságnak tituláltam.
Több cégnél találkoztam már elég komolyan kiépített energy management systemmel ami okos eszközökkel figyeli és csökkenti a pazarlást (pl kompresszorházak figyelése, automata világítás rendszer stb.)
Ezért is írtam hogy consumer okos eszközök mint pl. a számomra nemrég felfedezett 1,5 millió forintos hűtő amin van egy LCD panel meg beépített wifi hogy tudj a hűtőd segítségével élelmiszert rendelni + sirivel vezérelhető 80ezer forintos lámpa ami hang alapján színt vált...
Azért is teszem idézőjelbe az okost ilyenkor, mert már mindenre ráaggatják hogy okos, főleg az ilyesmikre. Nem tudom jobban megfogalmazni.
Ettől független pont a véleményekre voltam kíváncsi/okokra hogy otthonra ki mit miért választ és pl ezt a biztonsági redőnyös dolgot továbbgondolva teljes mértékben megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest