- iOS alkalmazások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Magyarországon igen, nyugatabbra, és keletebbre az IE-t csak intranetre engedik ki, GPO szinten van letiltva az IE proxy, Firefox-re álltak át az értelmesebb nagyvállalatok, én négy nagy autógyárban vagyok most jelen, sehol nem az IE már a támogatott nem véletlen. Internet hozzáférésnél egyenesen tilos.
(#7) #Chris
Nem tudom ahol gondolkodnak, na ezek nem a magyarok jellemzően mondjuk jogosan, mert ugye a legtöbb magyar fejlesztőcég eleve nagyon kevés, kis csoportnak fejleszt, ott mindegy a böngésző a IE meg ott van, de a nagyon nagy multik (nem az állami szféra) 2008/9-ben, de legkésőbb 2012/3 környékén automatikusan letiltották az Explorer-t internetezés szempontból. A kis cégek, akik nagyon kis mintával dolgoznak, azok fejlesztenek elsősorban explorerre. A nagyok, már régen hanyagolják.
Itt sem lehet általánosítani de alaphelyzetben sokkal több nagy multi nem használ már Internetre IE-t, mit aki engedi. Max intranet, ilyen olyan szerver/storege/hardware konfig oldalak, amik legjellemzőbben csak IE_vel mennek jól még, de az intranet, nem internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest