- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Nem egészen. Nem csak az S4-re vonatkozik (csak ott kiugró, nyilván jól demonstrálható), hanem minden más megoldásra Exynos 4/5 OMAP 5 (ha egyszer kiadják), és még a NovaThor is.
Következőket állítottad:
"Az energiagazdálkodása mind a mai napig a legjobb"
"proci része a T33-nak, felveszi a versenyt az S4-ekkel"
Na most erre a kettőre próbáltam rácáfolni, talán sikerrel, ha van ellenérv szívesen hallgatom.Sose mondtam, hogy szar és használhatatlan, hiszen jól működik pontosan úgy ahogy kitalálták és megbízhatóan teszi a dolgát. Technológiailag tartom nem jó megvalósításnak, és hibás elgondolásnak magát az 5. magot. (Elsőre tök jól hangzott, csak miután egyre jobban utána olvastam, annál rosszabb és rosszabb dolgok derültek ki.) Végső soron nem rossz, de van jobb és olcsóbb.
Mellesleg szegény N4 is egy elbaltázott konstrukció lett végül, hiszen a HW-san azonos Optimus G-nél semmi ilyen gond nincs, szóval nem a SoC hibája...Attól mert lassabb a Tegra GPU-ja ugyan úgy futtat minden játékot, nyilván valóan, ezt se cáfoltam.
Ők voltak az első a 4 maggal, most ők az utolsók teljesítményben, ez természetes.Tegra4 akkor tudna igazán nagyot szólni jelenleg, ha LITTLE.big-et valósítaná meg egy 2-2-es felállásban, tehát 2 A15 és két A7 aszinkron frekvencián skálázódó magokkal, és egy bitang erős GPU-val. Jelenge ezzel tudnának a konkurencia elé kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Microsoft Excel topic
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged