- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Ja, néhány dolgot még talán kiizadnak, de úgy gondolom ez lesz az utolsó nagy dobás, ezután már csak izzadtságszagú fejlesztések lesznek, pl.: erősebb processzor, gyorsabb net, hőmérő és hasonlók.
Amiket felsoroltál, azok közt vannak jók, pl lézer távmérő, miért is ne? De egy átlagembernek minek?
Mondjuk a hologramos kivetítés lehet még nagy dobás, de az is olyan, hogy köztereken úgyse használod, csak privátba. MOndjuk lerakjátok magatok mellé a telót, közbe beszkennel és akkor olyan mintha ott lenne. De hát nem tudom 10-20 év még. Kipróbálod párszor azt rájössz hogy jobb élőben találkozni. Mondjuk külföldön élő rokonoknál jó lehet, de az az igazság, hogy előbb fog ez megjelenni asztali számítógépekhez való kiegészítőként, az első verziók biztosan energiaéhesek lesznek.
-
RozogA87
tag
Van még hova fejlődni ezenkívül az okostelefonoknak. Ha már hajtogatás: karkötővé hajtogatható okostelefon. Azt meg lehetne spékelni a hologramkivetítés képességével. Illetve szerintem kevés a szenzor, és nem elég kifinomultak. Hol van a Geiger-müller számláló? A lézer-távmérő? A beépített elektronmikroszkóp? A legalább százszoros optikai zoom? A beépített lázmérő? A hőkamera? A röntgengép? A vérképelemző? A tüdő-vitálkapacitásmérő?
Azt se értem hogy miért nem lehet ezekkel teleportálni, utazni az időben, embereket klónozni. -
Remus389
veterán
Azért vannak a mérnökök hogy a lehető legjobb kompromisszumot kössék a tervezés során.
Épp ezért mondta a Samsung, hogy úgy szeretnék kiadni hogy vállalható legyen.
Mondjuk azt is lehet hogy az egyik felébe csak egy nagy akku és a kijelző, a másik felébe pedig az összes elektronika és a másik (illetve ugyanaz) kijelző
-
Drp81
aktív tag
-
pusszycat
nagyúr
Hmmm. Hol vannak a hajlitható akkuk. 1.5 mm vékony nagy felületten. Ez kellene az ilyen telokhoz.
-
Gicz
addikt
válasz
RaveForce #36 üzenetére
Enis vegigjartam mernokit, es az a velemeny h aki tanar nem pedig csak oraado, az nemigazan ert mashoz ezert tanit. Legtobbjuk azt is rosszul.... meg doktorkodni phd-zni is a “legjobbak” maradnak. ( ertsd mindenbol mindig hibatlan 5-os villamosmernok de egy normalis forrasztast csinalni keptelen.
-
Remus389
veterán
Tovabba akkor sem kell leirni ha az elso ilyen kicsit gagyi. Bar a Samsung azt mondja az elso sem lesz az.
Ez a jovo utja.
En ugy kepzelem el hogy becsukva is hasznalhato akar egy S8 csak a kijelzo fele mukodik, es ha akarjuk kinyitjuk es akkor egy kis tablagepet kapunk.
-
Remus389
veterán
Nem csak jo otlet, ez a jovo utja.
Majd ha az Apple is megcsinalja mondjuk 2020-ban mindenki oda lesz a zsebrevaghato "ipad"-ert.
Maskulonben hova fejlodjenek az okostelefonok? A keret nelkuli kijelzot manapsag lovik el (iphone X es tarsai), a folyekony, gyors mukodest pedig mar megoldottak, android vonalon is. A pixelmentes kijelzo is pipa, mikroszkoppal ha latszik.
Hova fejlodjenek hat, ugy tunik a kihajthato kijelzo lesz a jovo utja, szerintem kiralysag.
Most mindenki fintorog, meg gunyolodik, aztan 3 ev mulva ilyenjuk lesz valamelyik (akar kinai) gyartotol.
Szerintem ez lesz a kovetkezo nagy dobasa az okostelefonos iparnak.
Ha ezt megcsinaljak kerdes utana mivel hozhatjak lazba a vevoket.
Az uttoro a Samsung lesz de tuti 1 evre ra lesz mas gyartotol is hasonlo, bar hajlithato tudtommal amoled van csak, talan majd az LG aztan az Apple is.
Futurisztikus dolog az biztos, de hat 2018 lesz.
Ezutan kicsit le fog ulni az okoatelefonos piac, hisz hova fejlodjon, pl. a szamitogep processzorok se fejlodtek drasztikusan orultunk a +10-15%-nak generaciokent az elmult 9 evben. Mondjuk a videokartyak jobban fejlodek, de pl a jatekok grafikaja sem annyira, jo pelda a crysis ami 10 eves es attol van szebb de nem annyival hogy hu.
-
Elementh
aktív tag
Jó ötlet, persze csak akkor, ha el tud terjedni és normális hw lesz benne erős akkuval..
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #53 üzenetére
Nézd inkább a jó oldalát a dolognak, a drop tesztnél visszaugrik a kezedbe.
-
SkyLine3000
addikt
Szerintem legyen egyből összegyűrhető, ne csak összehajtható. Ha beszrik, csak összegyűröm és már repülhet is a recycle bin-be.
-
AusWolf
őstag
válasz
jonnyjoker01 #50 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe.
-
Csapo83
aktív tag
Nagyon tetszik hogy adott egy merőben új termék és kategória de a hozzászólások 80%-ban az X elnevezésről és az iPhone X ről szólnak
Amúgy nem összevethető a két elnevezés hisz almáéknál csak a generációt kell jelölni ( meg mostmár a méretet ) samuéknál meg a családot és a generációt ( gondolom lesz X, X2, X3 ) az Almások választása pedig egyértelműen a 10 evfordulóra utal, ha következetesek akartak volna lenni akkor iPhone 8 lett volna ( az iPhone 8 pedig 7S ) de akkor nem derült volna ki hogy ez egy jubileumi modell. Ezzel szerintem le is lehet zárni az X témát és az új elgondolás boncolgatásával lehetne folytatni.
-
jonnyjoker01
veterán
Én a westworld-féle megoldásra azonnal beneveznék, bár kétlem, hogy a közeljövőben ilyen készülékkel előrukkolnának.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Massmurderer #41 üzenetére
Nem értem miért nevezik egyesek Iphone 10-nek, miért nem lehet megérteni azt, hogy a X az azt jelenti hogy 10 éve jelent meg az első iphone... Tehát ez egy jubileumi kiadása az Iphone-nak.
-
RozogA87
tag
Szerintem azért ez a nagy ikszezés mert: X mint eXtreme so simple.
-
Mark_o
tag
Mindenki másolja a Sony-t ők már 2 éve nekiálltak az X mániának
-
Drp81
aktív tag
válasz
Massmurderer #41 üzenetére
Lehet lesz 9, de a design marad
-
enginev3.0
félisten
Az amoled kijelzővel még ez nélkül is akadnak gondok, ez csak egy plusz hibaforras
-
törölt tag
válasz
RaveForce #36 üzenetére
Ez nekem most nem jött át... próbálom meggyőzni magam, hogy az alma olyan kis apparátussal dolgozik, hogy nincs marketingosztályuk, hanem a mérnökök találják ki a termékneveket tízóraiszünetben, de nem megy, na. Mondjuk én inkább humán vonalon mozgok, biztos ez a gond. Sent from my Nokia X Plus
-
-
joey04
titán
Én ezt nagyon várom. Nem konkrétan ezt a modellt, mert az első pár széria prototípus lesz, csillagászati áron. De baromi jó lenne egy ilyen eszköz, nem kéne külön tablet és telefon. Ha ezt megdobjuk a Motorola által elkezdett, Samsung által Dex néven továbbvitt dokkolós megoldással, akkor átlagos használatra kiválthat végre MINDEN eszközt. Útközben telefon, ha kell, akkor tablet, otthon meg bedobom a dokklóba és "PC"-ként üzemel. Csak sajnos ez még nagyon messze van. A dokkolós megoldás is gyerekcipőben jár, a hajtogatható telefon meg pláne. De jó is lehet ez.
20: OS X
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#40359168 #32 üzenetére
Részben igazad van, de ami a cikkben szereplő Samsungot érinti, ott más a helyzet: [link]
Lényeg:
"Before being known as the Galaxy X, Samsung's folding phone had the code name Project Valley, which was referenced in various reports. The company introduced the concept of a foldable display at CES 2013 and supposedly showed its first foldable phone prototype in a private meeting at CES 2014. It's possible the Galaxy X is just one device being considered in Project Valley."
Itt már egy jóval korábban bejelentett termékről és elnevezésről beszélünk, mint az iPhone X-nél.
-
Soybex
őstag
Várós
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DeathAdder #24 üzenetére
Emlékszem is, hogy bámultak engem anno még az S2-vel is, hogy mekkora batár.
-
Sefter
veterán
Azért az megvan, hogy ájfónéknál az X a 10-et jelöli (mivel 10 éves az első széria) ?
Ellentétben a kexboxal/procikkal/egyebekkel.. -
Provisory
újonc
Kíváncsi leszek, milyen képarányokat választanak. Mondjuk 2/3 csukva, 4/3 nyitva?
-
Drp81
aktív tag
válasz
Massmurderer #20 üzenetére
Az Apple-nél az “X” a római 10-et jelöli, nem az “iksz” betűt.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DeathAdder #4 üzenetére
Most direkt rákerestem az említett cikkre, érdemes beleolvasni a hozzászólásokba is! Van, aki azt írja, hogy sose kéne neki ekkora teló, erre most 6,2"-es S8+ van neki.
-
Mr.Silkó
veterán
Kiváncsi leszek az induló árára, bár gyanítom, hogy még messze vagyunk a rajttól - hiába a Forbes vélekedése -, illetve szerintem nem csak a darabszám lesz első körben limitált, hanem az országok száma is, ahol forgalomba kerül a Galaxy X (USA, Dél-Korea, Kína, Japán, UK, Németország, Franciaország talán).
-
AusWolf
őstag
válasz
#40359168 #16 üzenetére
Ja!
Mindenbe X kell, hogy menőbb legyen. Geforce GTX, Ryzen 1600X, Radeon RX, Core i9-7960X, már ájfón iksz is van állítólag, bár én az almás híreket nem követem.
Más: Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ezek a kerekített, ide-oda csavart kijelzők nem tetszenek. A Galaxy S6 volt a Samsung utolsó szép csúcsmobilja.
-
a.sebi
őstag
válasz
DeathAdder #4 üzenetére
Pacsi !!! Nekemnis volt nite 1 esem 😁 imádtam is ! Lehet valami abban amit mondasz !
De én jibbannörülnék ha padfone féle vonalat vinnék asustól tovább ! Nah az tetszik ! -
törölt tag
Félelmetes, hogy az ABC összes betűje közül pont az X jutott eszükbe.
-
Lacok
őstag
A limitált darabszám inkább arról szól ,hogy megnézzék milyen fogadtatása lesz a piacon a készüléknek ergó fölöslegesen nem gyártanak le nagyobb darabszámot. Ha kedvező a fogadtatás akkor a további igényeknek megfelelően meg lehet emelni a darabszámot. Az ára biztos magas lesz de ez minden újdonságnál így van.
-
aprokaroka87
nagyúr
Engem akkor érdekel majd ha Szamszung galaxi iksz lesz a neve.
-
vodrosjozsi
addikt
Na ezt várom mar mióta és ga életképes akkor meg is fogom venni
-
7Heads Drago
veterán
válasz
DeathAdder #4 üzenetére
Hu de nagy megállapítás volt. Ebből is látszik, hogy nem egyes emberek döntik ezt el, hanem a tömeg.
Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. -
RozogA87
tag
Ha ez a pletyka a 100 ezres limitált szériáról igaz, akkor csillagászati ára lehet.
-
DeathAdder
veterán
Többek között ez volt az Edge-nél, meg a Note-nál is.
Note 1-et amikor megvettem ujjal mutogatva röhögtek rajtam az utcán a maga 5.3"-os kijelzőjével, néhány évre rá meg teljesen normális lett, sőt a felhasználók nagy része igényelte.Még a Note 1 tesztből egy szösszenet, az MA!-sokat is beleértve nem sokan gondolták hogy lesz neki létjogosultsága: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
vhw
addikt
Ilyen nyálelválasztást megindító hatást tulajdonítanak ennek az X-ezésnek?
Az Xbox-től kezdve az Apple-ön át a Samsungig? -
a.sebi
őstag
Nem érzem ennek a szükségességét ! De a tech rajongók majd ráugranak !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest