- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenite
csendes tag
Ezt értem, de az elnevezés "belépő szintű", akkor is nagyon megtévesztő. Egy 650D, vagy közelebbi elődei (550D, 650D) olyan jó gépek, olyan tudással, ami nem rég még a profiknak sem állt rendelkezésre. Arról nem is beszélve, hogy a nem "belépő szintű", hanem jobb gépek drágábbak és nehezebbek és nem tudnak annyival többet. Én inkább nevezném őket az "igényes" "amatőr" gépének, mint "belépő szintű" DSLR-nek. Magam is tudnék drágább gépet venni, de akkor egy kilóval több lógna a nyakamban egy kiránduláson.
Ez a "belépő szintű" elnevezés inkább tűnik a gyártók marketing dumájának, mint tartalmilag helyes definíciónak, hiszen, ha "csak" "belépő szintű" géped van, akkor hamarosan tovább kell lépned, még jobbat vásárolni!!
-
zenite
csendes tag
Valaki elárulná nekem, hogy mit jelent az, hogy belépő szintű? És ha igen, akkor miért is az, hiszen ott van az EOS1100? Nem az lenne a "belépő szintű" ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- LEGO klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest