Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #36 üzenetére
Remélem, lesz teszt majd egy H-s, GT4-es apuról is! A GT2-es IGP is képes alacsonyabb felbontás mellett 30 fps-el futtatni a GTA V-öt. Vajon a 72 EU mennyit hoz játékokban a 24-hez képest? Biztosan nem hoz 3*-os teljesítményt, de hozhat talán duplát. Akkor pedig ott van, ahol egy közepes dedikált mobil gpu. Ha lehet választani, ebben az esetben szerintem jobb az apu magában, mint egy apu + dgpu. Példának okáért egy AC: Black Flag-et nyomva a nyári hőségben, alig 1 órát bír ki a játék notin. Túlmelegszik a dgpu, és kidob az asztalra. Szerintem egyszerűbb és jobb megoldás lenne itt egy GT4-es IGP. Viszont: valszeg még mindig alkalmatlan lesz 1080p-n modernebb játékokhoz. Kéne a teszt, hogy kiderüljön: mennyi az annyi, mit válthat ki, mit nem!
-
6200U elég is lesz nekem valami közepes dedikált kártyával. Míg ki nem jön a Star Citizen, gyűjthetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged