- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadmeggy
aktív tag
Milyen szakra jár a srác? Ezt sincs benne a cikkben, pedig engem speciel ez érdekelt
.
-
Orton96
aktív tag
Gratulálok neki!
Már önmagában az is kiemelkedő teljesítmény, hogy bejutott a nemzetközi fordulóba.
-
julius666
addikt
Gratula!
Ilyenkor érdekes módon nem megy a fujjbéeme köpködés, csak amikor pénzt kap az egyetem.
-
blackydan
senior tag
Gratulálok
-
" jelenleg a Budapesti Múszaki Egyetem hallgatója" - nincs ilyen nevű egyetem Magyarországon.
Szerk: nem az ékezetre gondoltam.
-
Apika
addikt
Gratulálok, és sok sikert kívánok neki!
-
mrhitoshi
veterán
Mechwart rlz.
-
törölt tag
A kérdésemet szeirntem nem értetted meg: milyen szakma is ez? Ha szakmai, akkor IT ipaorn belüli, vagy asztalos, órás, autószerelö, lakatos is nevezhetett ugyan arra? A verseny honlapján túl sokat nem sikerült kibogarásznom, belöle, mivel nincs végtelen mennyiségü idöm rá, holott érdekelne. Bögni akkor a közlemény bög, vagy te gépelted el?
-
dajkopali
addikt
ez egy hivatalos közlemény, azért megy a lap neve alatt
de amúgy nem elég alaptájékoztatásnak ennyi: "A finálé keretében – a lipcsei versenyhez hasonlóan – egy képzeletbeli cég hálózatának megtervezése, megépítése, valamint a mindennapi működésében felmerülő valós informatikai problémák megoldása volt a feladat."?
Akit a részletek érdekelnek, megtalálja a verseny honlapján. -
törölt tag
" jelenleg a Budapesti Múszaki Egyetem hallgatója"
Pali, ennyire szégyelled a szintet, hogy már név nékül adod le az angyagot? mint ex-BME-s kérlek a teheneket máshova tereld!Nem lehetne elgalább egy bekezdésben leírni, miféle szakmai verseny ez? Asztalosok versenyeznek órásokkal weblap tervezésben, vagy hogy? Mert rápillantva a honlapra pont ez nem derül ki, azt végigbújni meg munkaidöben nem tudom megtennni.
-
grat neki. szurkolunk a nemzetközi sikerért
-
cellpeti
nagyúr
Gratulálok neki. Jó ilyen híreket olvasni! Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest