- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Es garantaljak mindezt, ha a PAC aktivalas delelott x oraig megtortenik. Ha utana akkor a kovetkezo munkanappal lesz intezve
Itt eleg nagy harc megy a szolgaltatok kozott az ugyfelekert. Mikor meghallottak, hogy szolgaltatot akarok valtani olyan szinten lementek kutyaba, hogy mar nekem fajt. Az utolso ajanlat mar az volt, hogy ha maradok akkor egy osszegben VISSZAFIZETNEK 3 havi elofizu dijat plusz 1 havit elengednek. Sajnos mindenkeppen valtanom kellett mert nem volt korlatlan internet csomagjuk nekem meg az kellett.
-
Snoop-y
veterán
Hehe igen elvarhato lenne de nem csinaljak. Ezert kell tavoli adminnal minden fraszkarikat letiltani ( meg hogy ne osszak meg a ceges tartalmat ( van aki direktben hulye de volt mar ra pelda, hogy veletlenul kiment info twitterre ) Szoval azota minden ilyesmi le van radirozva vagy disabledre allitva ( appok telepitese is tiltva van)
Sokan nem ertik, hogy nalunk nem azert adnak csucs androidos keszulekeket a munkavallaloknak mert szeretnenk ha tesztelnek az angry birds legujabb reszet... -
oszi666
őstag
Sose ertettem ezt a nagy facebook elleneseget. Egyetemet hihetlenul megkonnyiti. Minden gyakcsoportnak kulon group, event keszites valami nagyon ugyes cucc, fel lehet tolteni a fileokat, a laborszervezes egy perc. En szeretem, hasznos tud lenni. Csak a farmvilles barataimmal egyszer beszeltem hogy hagyjanak beken.
-
Polllen
félisten
Galaxy note-t váltottam erre. Azon volt CM+omni rom is, hogy normálisan lehessen használni.
Ezt kivettem a dobozból, felraktam rá egy kát bb-s és egy két android-s progit és működik minden. Nem hiányzik a romolás.
Nyilván ez sem tökéletes telefon, de sokkal jobb még a nexus 7-nél is performance-ban.
-
Steve1207
veterán
Nekem is megfordult a fejemben egy Z10 és eléggé rom-oztam anno, sajátok, egyedi ésatöbbi. Viszont eljutottak oda a telók gyárilag is droidon, hogy gördülékeny a működés mókolás nélkül is. Ergo droidon maradtam, de már nem mókolok semmit (egyelőre).
Egy idő után csak használni akarja az ember főleg arra, amit egy telefon adhat, kapcsolattártás és kommunikáció. Erre tökéletes a BB és nagyon tetszenek a megoldásaik, még ha csak így cikkekből értesülök róluk (szintén egyelőre, mert tevezek egy Z10-et egyszer, nagyon tetszik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest