- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
antikomcsi #17 üzenetére
"Szerintem ennek sokkal jobban örültünk volna, akkor, amikor még nem indultak meg a memória árak az egekbe.
Nem az a lényeg, hogy kinek a hibája azon ne is rágódjunk, a lényeg az, hogy megint a vevők jártak rosszul."Arról sem az AMD és sem az Intel nem tehet, hogy a memória gyártók kartelleznek. Talán a fejlődés álljon meg és egyik fejlesztő se dobjon ki olyan új APU-kat és IGP-s procikat, amik DDR4 memóriát igényelnek?
Kicsit furcsának találom, hogy hatalmas a kereslet a memóriákra és mégsem jelenik meg a piacon egy új gyártó, aki segítene csökkenteni a memóriaéhséget (szerintem a samsung és a hynix megérdemelné a büntit).------------------------------------------------------------------
(#39) hokuszpk
Hatalmas +1. Úgy van ahogyan írod!
Most építem a miniITX masinámat, de úgy tűnik maradok DDR3 alapon, tehát valóban köré épül a cucc.
Nem tudom magam rászánni, hogy ~50 ropi körül vegyek egy értelmes DDR4 kitet. Pedig AM4 alapokra akartam építkezni, de hamar elment a kedvem tőle a RAM árak miatt. Úgy döntöttem azt a pénzmagot beletolom egy i7 prociba és s1150 kifutó lap lesz a ramhoz, a memória gyártók pedig tehetnek egy szívességet. Gondolom ez senkit nem hat meg, de úgy érzem más is gondolkodik hasonlóan mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest