- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polarstar #11 üzenetére
De hogy jön ez ide, a cikk témához?
Én csak reflektáltam egy hsz-re, hogy miért NEM szar az LG (Miért igen, azt mindenki tudja).Lényeg az volt, hogy retek nagy a V50 is és én ugyan nem hurcolnám kofferben magammal, tehát nagyon rétegtelefon. De aki kihasználja legyen vele boldog, csak nem értem miért dobnak piacra egy éven belül két ilyen szörnyet, anyagiakat nem kímélve
-
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
Nem kezdenék flémet, de az LG V széria audioszekcióját mindenki más a fasor végéből lesi felvétel és lejátszás terén is. Nem beszélve az eléggé egyedülálló Tidal támogatásról, ha aztán nem sajnálod a pénzt az usb audio player pro-ra akkor az hab a tortán, a Gcam porttal pedig a kamera sem rosszabb igazán, mint bármelyik másik felső kategóriás. A kijelző valóban olyan, amilyen, de azért ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja. Normális használat nem az, hogy 170 fokos szögből nézed a képernyőt
Abban igazad van, hogy mindenki Sony szenzorokat használ
-
Most tapogattam meg talán a g8-at a hülyeboltban; hát, ez finoman szólva is rétegcucc és nem az ára miatt. Egy fél laptoptáska kell hozzá basszus, meg használhatom konditerem helyett, bicóra gyúrni. Tömött villamoson nem lehet kinyitni, csak ha előtte leszállnak páran. Akinek hét anyja van...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest