- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Polarstar #11 üzenetére
De hogy jön ez ide, a cikk témához?
Én csak reflektáltam egy hsz-re, hogy miért NEM szar az LG (Miért igen, azt mindenki tudja).Lényeg az volt, hogy retek nagy a V50 is és én ugyan nem hurcolnám kofferben magammal, tehát nagyon rétegtelefon. De aki kihasználja legyen vele boldog, csak nem értem miért dobnak piacra egy éven belül két ilyen szörnyet, anyagiakat nem kímélve
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
Nem kezdenék flémet, de az LG V széria audioszekcióját mindenki más a fasor végéből lesi felvétel és lejátszás terén is. Nem beszélve az eléggé egyedülálló Tidal támogatásról, ha aztán nem sajnálod a pénzt az usb audio player pro-ra akkor az hab a tortán, a Gcam porttal pedig a kamera sem rosszabb igazán, mint bármelyik másik felső kategóriás. A kijelző valóban olyan, amilyen, de azért ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja. Normális használat nem az, hogy 170 fokos szögből nézed a képernyőt
Abban igazad van, hogy mindenki Sony szenzorokat használ
-
RetepNyaraB
veterán
Most tapogattam meg talán a g8-at a hülyeboltban; hát, ez finoman szólva is rétegcucc és nem az ára miatt. Egy fél laptoptáska kell hozzá basszus, meg használhatom konditerem helyett, bicóra gyúrni. Tömött villamoson nem lehet kinyitni, csak ha előtte leszállnak páran. Akinek hét anyja van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest