- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polarstar #11 üzenetére
De hogy jön ez ide, a cikk témához?
Én csak reflektáltam egy hsz-re, hogy miért NEM szar az LG (Miért igen, azt mindenki tudja).Lényeg az volt, hogy retek nagy a V50 is és én ugyan nem hurcolnám kofferben magammal, tehát nagyon rétegtelefon. De aki kihasználja legyen vele boldog, csak nem értem miért dobnak piacra egy éven belül két ilyen szörnyet, anyagiakat nem kímélve
-
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
Nem kezdenék flémet, de az LG V széria audioszekcióját mindenki más a fasor végéből lesi felvétel és lejátszás terén is. Nem beszélve az eléggé egyedülálló Tidal támogatásról, ha aztán nem sajnálod a pénzt az usb audio player pro-ra akkor az hab a tortán, a Gcam porttal pedig a kamera sem rosszabb igazán, mint bármelyik másik felső kategóriás. A kijelző valóban olyan, amilyen, de azért ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja. Normális használat nem az, hogy 170 fokos szögből nézed a képernyőt
Abban igazad van, hogy mindenki Sony szenzorokat használ
-
Most tapogattam meg talán a g8-at a hülyeboltban; hát, ez finoman szólva is rétegcucc és nem az ára miatt. Egy fél laptoptáska kell hozzá basszus, meg használhatom konditerem helyett, bicóra gyúrni. Tömött villamoson nem lehet kinyitni, csak ha előtte leszállnak páran. Akinek hét anyja van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Gamepad
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged