- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sajnos nálam is ez a helyzet. Lakótársam szeptemberben összerakott egy C2D E8400 + ASUS HD4850 + Giga EP45-DS3 + 2GB DDR2 összeállítást amit nagyjából én is szerettem volna azzal a kivétellel hogy én Q6600 -at gondoltam mert elég sok videót tömörítek és az meghálálja. Most ugyanez a konfig 20-30k val drágább lenne mint akkor és úgy tűnik az árak nem esnek mert pénteken már 10 forinttal volt drágább egy $ mint a hét elején
A Q6600 árán még most is verem a fejem a falba, ha megnézem hogy szeptemberben volt ahol 29k ért meg lehetett venni, most ugyanez 42-45k között mozog.
Két verzió van: vagy várok nyárig csakhát már 5. éves a mostani gépem és a FullHD monitoromhoz igazán nem ártana egy vérfrissítés; vagy valamivel lejebb adom az igényeimet, mondjuk egyszerűbb Giga lap, E5200 + tuning, HD4830 és majd cserélgetem a dolgokat amint olcsóbbak lesznek. Core i5 -re majd azt hiszem jó ha két év múlva visszatérünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest