Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem lassulni fog a fejlődés, kb mint asztali fronton, jópár éve nincs igazi előrelépés.
Egyre nehezebb lesz a csíkszélesség csökkentés és legyünk öszinték a gyártók optimalizálásán sok múlik.
Ha a facebook messenger rosszul van megírva, akkor az minden telefonon megakadhat és meríteni fog.
Én a saját példámat tudom, Redmi 3S, minden tökéletesen müködik, stabil rommal még egy döcenésem sem volt, nem érzem, hogy bármiféle erősebb hardver kellene és ez a fontos!
De nyilván majd 2 év múlva derül ki, ha akkor is használható marad a telefon annak nagyon fogok örülni!
Windows tekintetében is ezt látom, Bay Trial Atom és 2 GB Ram, netezni, olvasni, torrentezni, filmezni, irodai alkalmazásokat használni jó, nem azt mondom, hogy szélsebes, de jó
(ettől függetlenül sajnálom, hogy nem maradt megfizethető X86-s mobil processzor, sajnos Core M hihetetlenül drága, AMD meg sehol sincsen...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest