- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vagyok egy OnePlus rajongó, de szeretem a spéci kiadásokat. Tavaly a Star Wars jól sikerült, idén az Infinity War -ra is kíváncsi vagyok.
-
-
glugi
aktív tag
5T-m van, 1-2 dolgot leszámítva meg vagyok vele elégedve, nagyon jó vásár volt.
De a Oneplus nem flagship, nem is flagship killer. Akkor lenne az, ha azt tudná, amit a valós flagshipek. Attól, hogy sok RAM meg a legújabb 845 van benne, nem lesz flagship közelről sem. Kellene jó kamera, nagyobb felbontású/szebb kijelző, meg hasonlók. Akkor lehetne egy párba állítani ezeket. Jelen konstrukcióban a flagshipekhez képest egy nagyon kedvező árú alternatíva. Ha flagship-ready lenne (sic!), akkor nyilván sokkal drágább is lenne a készülék. Ennyi pénzért ezt adják és kész. -
-
válasz
t72killer #18 üzenetére
Nem igazán van értelme.
Mocsok gyors ez a hardver ezzel a kijelzővel, szinte gyári androiddal, ráadásul az üzemidőnek is jót tesz.Persze VR meg minden, de annyira rétegigény, hogy az vegye meg az S8-S9-et.
(vagy persze szifont, de ott tartunk, hogy már handras is belátta, hogy mekkora tré az amit az apple csinál)Nem emlékszem már ki írta, de összetörte az S8-át és egy 1+5-öt kezdett használni és ledöbbent, hogy mennyire gyors a készülék.
-
törölt tag
'Spekulációk szerint a jack port rajongóinak nem kell izgulniuk.'
Biztosan nem lesz rajta. De notch igen, és megint
idehazudottnem túl jó kamerával.Nem mászt háv.
-
-
nutfile
aktív tag
én is remélem, hogy MARAD a FHD, mert szvsz mindennapi használathoz bőven elég, pénztárca és aksi kímélő. baromi sok programot használok, de a játékokat és VR-t l.sz.r.m,...
ha a 8/256-os verziót 180e körül tudnák tartani, akkor lehet, hogy a Oneplus One és Oneplus 3 után ez lenne a következő. -
zazenke
őstag
majd csak a kamerája lesz mosott fos és lehet még az OIS-t is nélkülözni fogja
-
Tabletet amúgy nem akarnak gyártani, ha már úgyis 6" fölé növelték a tepsifonok méretét?
-
Djay
csendes tag
Én úgy vagyok ezzel, hogy kb. a Oneplus 7 vagy 6T fogja azt tudni amit most hirtelen elvárnék:
- notch nélküli kávamentes kijelző, max felül egy vékonyabb kávával ahol elfér a hangszóró és esetleg néhány érzékelő
- kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó (szerintem akkor is az a legoptimálisabb ha elől található az ujjlenyomat olvasó az asztalon történő feloldás végett), esetleg nyomásérzékeny kijelző, hogy a a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasót azzal lehessen "aktiválni"
- víz és por állóság
- OIS a kamerábaHa ezeket hozná, és nem iphone áron, hanem mondjuk csak egy minimális emeléssel akkor szerintem király lenne
-
A szifonban és a galaxyban nem a kijelző hanem a márkajelzés kerül sokba.
Inkább a játékokban mért FPS-re gyúrnak, ami ugye pörgősebb, ha kevesebb pixelt kell kirajzolni. Nekem a szemem kifejezetten díjazza a QHD felbontást, arról nem is beszélve, hogyha véletlen feltenné az ember a VR-szemüveget....
-
takysoft
tag
Én a magam részéről nagyon várom. Nagyon elégedett vagyok a Oneplus 5-ömmel.
Embertelenül gyors és stabil.
A másfél napos akksiidő meg különösen jó.FullHD kijelzőre meg azok panaszkodnak, akik csak számokat látnak egy papíron. Gyönyörű képe van. 400-as dpi érték tűéles. Megnézheti bárki.
A "notch" dolog nem jön be. Szerintem szánalmas. Az volt már az Essential-ban is, ami kitalálta. Az volt az Apple-nél is, akik divatba hoztál.
A Oneplus telefonok elképeszően jók. A Onelus One-ommal is tökéletesen elégedett voltam.
Amiket én várnék, az nagyjából.... vízállóság. Jack maradjon.
Illetve... MHL csatlakozás támogatás.Le lehet szólni az MHL-t, de ilyen hardver mellett igenis lenne látjogosultsága. A Samsung is erre építette fel a fél Galaxy S8 kampányt.
Szóval igen, meghalt az MHL, de nem azért, mert vacak volt, hanem mert a telefonok voltak gyengék ilyesmire.Ma már nem azok, és észrevette ezt a Samsung is. Ez a jövő.
(wireless meg még messze nem tartunk ott, hogy monitort dugjunk a telefonra... a miracast is egy vicc ugye)Aztán érdemes nem elfelejteni, hogy ugyan rétegigény, de Oneplus-nál nem okoz garanciavesztés a bootloader unlock és a rootolás/főzött ROM használata.
Az amoled kijelző pedig... 1 év alatt eddig nem égett be. És sokkal szebb képe van, mint az LCD-nek.
Lehet a Xiaomi MI Mix 2 tényleg egy hihetetlen remekmű, nekem az LCD már nem játszik, pedig nagy Xiaomi fan vagyok.
A jackdugó leépítése sem az a vonal, ami előnyös lenne ma a piacon. (ezért nem lépte meg a Samsung sem)Bár a Samsung nem a szívem csücske, de hallgat a felhasználókra. Látja az igényeket.
És szerintem a Oneplus is.
Na mindegy.. meglétjuk majd a végeredményt.
Én minden esetre valami remek dolgot várok tőlük -
válasz
PowerBuldog #13 üzenetére
Pffh, kemény
. Az s7e-m se tűnik mindíg villámgyorsnak, bár nem nyomoztam ki, hogy RAM vagy kukázandó app áll a háttérben. Mindenesetre a fejlesztők úgy néz ki, egyre inkább leszarják a RAM-korlátokat és ahogy windowson, droidon is kelleni fog a sok memória.
A teló mondjuk nálam nincs agyonnyúzva, ha az alap böngészés, navigáció elmegy rajta még 3-4évig, az szuper lenne (az s2-m is kb 4évesen lett használhatatlanul lassú), a tabletet amit tervezek, viszont masszívabban használnám.
-
válasz
PowerBuldog #10 üzenetére
A 8
. Le vagyok maradva egy kicsit
, mostanság a tableteket nézem, és az istennek se találni 4gigánál többet villantó tabletet. Látom már az S8+, S9+ is 6GB-ot kaptak (nekem s7edge van).
Amíg csak a prémium legcsúcsa kap ilyen sokat, addig nem fenyeget a veszély, hogy a webfejlesztők vérszemet kapnak (=magasabb szintre teszik a lustulást), de ha egy "mezei" s10 (nem "plus"), horribile dictu a 3-400€-s/előfizuval "ingyen" osztogatott tömegfonok kapnak 6gigát, akkor tartok tőle, hogy a 4giga lesz a használhatóság legalja.
-
szebedav
újonc
Nem vágom h mi bajotok van a notch al..
semmi hátránya nincs csak előnye. A másolásos dolog is sztem marhaság!
Ez egy telefon ami semmi több mint egy nagy kijelző akár egy TV, manapság mindegyik közel egyforma aki nem követi a telefonokat az azt se tudja h melyik melyik.
-
Nicsak, mégiscsak lehet droid/snapdragon cuccos alá 4GB-nál több RAM-ot pakolni?? Mikor indítják a lavinát (= netes tartalmak továbbhizlalása valami "okos" szabvánnyal -> magasabb RAM-igény -> 4GB-os és azalatti eszközök kukába kényszerítése)?
Az s9+-al a samu már hozzákezdett a 4gigás határ lebontásához, még 1-2 generáció, illetve egy 6-8 gigás pixel a guglitól és láss csodát, 10-15 chrome tab a dupláját fogja kérni, mint 2015-ben.
#6: +1, elég obszcén dolog 2018-ban fullHD-vel csúcstelót kiadni...
-
ctvagyok
őstag
Remélem végre növelik a kijelző felbontást ha marad a pentile amoled. Bár még mindig divat a pentile fhd amoled, szoval kinéztem, hogy marad. Már ugyanezt leírtam az 5 nél is.Elég ócska dolog egy flagshipnél ha a kijelzőn spórolnak.
-
atike
nagyúr
Kár érte. Kiváló ügynök volt...
-
A Team FSE mellé csinálhattak volna egy Team NOtch csapatot is.
-
Kár,hogy ők is követik a notch vonalat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest