Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• takysoft

tag

Én a magam részéről nagyon várom. Nagyon elégedett vagyok a Oneplus 5-ömmel.
    Embertelenül gyors és stabil.
    A másfél napos akksiidő meg különösen jó.

FullHD kijelzőre meg azok panaszkodnak, akik csak számokat látnak egy papíron. Gyönyörű képe van. 400-as dpi érték tűéles. Megnézheti bárki.

A "notch" dolog nem jön be. Szerintem szánalmas. Az volt már az Essential-ban is, ami kitalálta. Az volt az Apple-nél is, akik divatba hoztál.

A Oneplus telefonok elképeszően jók. A Onelus One-ommal is tökéletesen elégedett voltam.

Amiket én várnék, az nagyjából.... vízállóság. Jack maradjon.
    Illetve... MHL csatlakozás támogatás.

Le lehet szólni az MHL-t, de ilyen hardver mellett igenis lenne látjogosultsága. A Samsung is erre építette fel a fél Galaxy S8 kampányt.
    Szóval igen, meghalt az MHL, de nem azért, mert vacak volt, hanem mert a telefonok voltak gyengék ilyesmire.

Ma már nem azok, és észrevette ezt a Samsung is. Ez a jövő.
    (wireless meg még messze nem tartunk ott, hogy monitort dugjunk a telefonra... a miracast is egy vicc ugye)

Aztán érdemes nem elfelejteni, hogy ugyan rétegigény, de Oneplus-nál nem okoz garanciavesztés a bootloader unlock és a rootolás/főzött ROM használata.

Az amoled kijelző pedig... 1 év alatt eddig nem égett be. És sokkal szebb képe van, mint az LCD-nek.
    Lehet a Xiaomi MI Mix 2 tényleg egy hihetetlen remekmű, nekem az LCD már nem játszik, pedig nagy Xiaomi fan vagyok.
    A jackdugó leépítése sem az a vonal, ami előnyös lenne ma a piacon. (ezért nem lépte meg a Samsung sem)

Bár a Samsung nem a szívem csücske, de hallgat a felhasználókra. Látja az igényeket.

És szerintem a Oneplus is.

Na mindegy.. meglétjuk majd a végeredményt.
    Én minden esetre valami remek dolgot várok tőlük :)

Új hozzászólás Aktív témák