- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
takysoft
tag
Én a magam részéről nagyon várom. Nagyon elégedett vagyok a Oneplus 5-ömmel.
Embertelenül gyors és stabil.
A másfél napos akksiidő meg különösen jó.FullHD kijelzőre meg azok panaszkodnak, akik csak számokat látnak egy papíron. Gyönyörű képe van. 400-as dpi érték tűéles. Megnézheti bárki.
A "notch" dolog nem jön be. Szerintem szánalmas. Az volt már az Essential-ban is, ami kitalálta. Az volt az Apple-nél is, akik divatba hoztál.
A Oneplus telefonok elképeszően jók. A Onelus One-ommal is tökéletesen elégedett voltam.
Amiket én várnék, az nagyjából.... vízállóság. Jack maradjon.
Illetve... MHL csatlakozás támogatás.Le lehet szólni az MHL-t, de ilyen hardver mellett igenis lenne látjogosultsága. A Samsung is erre építette fel a fél Galaxy S8 kampányt.
Szóval igen, meghalt az MHL, de nem azért, mert vacak volt, hanem mert a telefonok voltak gyengék ilyesmire.Ma már nem azok, és észrevette ezt a Samsung is. Ez a jövő.
(wireless meg még messze nem tartunk ott, hogy monitort dugjunk a telefonra... a miracast is egy vicc ugye)Aztán érdemes nem elfelejteni, hogy ugyan rétegigény, de Oneplus-nál nem okoz garanciavesztés a bootloader unlock és a rootolás/főzött ROM használata.
Az amoled kijelző pedig... 1 év alatt eddig nem égett be. És sokkal szebb képe van, mint az LCD-nek.
Lehet a Xiaomi MI Mix 2 tényleg egy hihetetlen remekmű, nekem az LCD már nem játszik, pedig nagy Xiaomi fan vagyok.
A jackdugó leépítése sem az a vonal, ami előnyös lenne ma a piacon. (ezért nem lépte meg a Samsung sem)Bár a Samsung nem a szívem csücske, de hallgat a felhasználókra. Látja az igényeket.
És szerintem a Oneplus is.
Na mindegy.. meglétjuk majd a végeredményt.
Én minden esetre valami remek dolgot várok tőlük
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest